Van Uluwatu naar Ubud

Van Uluwatu naar Ubud

Dankzij veel activiteiten en bezienswaardigheden kun je gerust enkele dagen in Ubud doorbrengen. Ubud ligt op een gunstige locatie op Bali, waardoor het stadje goed bereikbaar is vanuit alle hoeken van het eiland, waaronder het zuidelijke Uluwatu. Lees ons reisadvies voor de route Uluwatu – Ubud in dit artikel.

Zo reis je van Uluwatu naar Ubud:

1) Motortaxi

Als je zonder koffers en reisgenoten deze trip maakt, kun je gebruik maken van Grab Bike, een motortaxi service. Voor een rit naar een centraal gelegen plek in Ubud betaal je slechts €8, waarmee dit veruit de goedkoopste manier van reizen is.

Kaartje kopen: Installeer de Grab applicatie op je telefoon en boek daarop je taxirit.


2) Shuttlebus

Wanneer je meer bagage bij je hebt, kun je beter gebruik maken van de shuttleservice. Met Kura Kura Bus vertrek je vanaf de Uluwatu Temple eerst naar DFS Bus Bay, een rit van veertig minuten. Voor dit eerste traject betaal je €15. In DFS Bus Bay stap je over op een shuttlebus naar Ubud. Een ticket voor dit deel kost €2,50. Je kunt kiezen waar in Ubud je afgezet wil worden, bijvoorbeeld bij Museum Puri Lakisan.

Kaartje kopen: In een reiskantoor in Uluwatu kun je terecht voor tickets.


3) Taxi

Reis je als koppel of met vrienden, dan is de taxi de voordeligste optie. Voor een rit van Uluwatu naar het centrum van Ubud betaal je minder dan €25. Met de Grab-app krijg je een eerlijke prijs en heb je geen last van gedoe. Houd rekening met een reistijd van ongeveer een uur.

Kaartje kopen: Boek je rit met de Grab applicatie.


Meer over deze bestemmingen: