Rondreis Indonesië

Rondreis Indonesië

Naast het maken van een backpack reis is Indonesië ook perfect geschikt voor een rondreis. Het voordeel van een rondreis Indonesië is dat je in korte tijd ontzettend veel van het land ziet. Het is een mooi land met verschillende eilanden. Natuurlijk zijn Java en Bali de favorieten. Er zijn echter meer dan zeventien duizend eilanden die samen Indonesië vormen. Een rondreis Indonesië is dus eigenlijk een eilanden reis. Een reis door het grootste eilandenrijk van de wereld.

Mogelijkheden rondreis Indonesië

De natuur in Indonesië is adembenemend mooi. Er is een grote verscheidenheid aan flora en fauna. In de volop aanwezige regenwouden wisselen de grote en reusachtige bomen wisselen elkaar af met andere planten. Deze schitterende natuur bekijken doe je het best op eilanden als Sumatra of Sulawesi. Indonesië kent ook vele tempels. Zo zijn er de bekende tempelcomplexen van Borobudur, de Prambanan Tempel en tal van andere tempels. Ze zijn zeker een bezoekje waard. Het is genieten en interessant om te zien hoe mooi de tempels zijn gemaakt. Als je een rondreis Indonesië maakt is er een grote kans dat je Yogyakarta op Java bezoekt, hier vind je de meeste en mooiste tempels. Ook om de interessante Indonesische cultuur beter te leren kennen breng je een bezoek aan Yogyakarta en andere gedeeltes van Java. Ook de Balinese cultuur is fascinerend, hiervoor ga je uiteraard naar Bali toe. Hier kan je bovendien ook genieten van de zon, de vele stranden en de diverse mogelijkheden om uit te gaan.

Rondreis Indonesië boeken

Je kunt natuurlijk naar het reisbureau gaan, maar je kunt eigenlijk veel beter het internet afgaan om een goede deal te krijgen. Het is volop genieten, al ver voor je reis, om alle aanbiedingen en informatie op te sporen op het internet. Uit de ervaringen die wij hebben opgelopen en gehoord kunnen we wel aantal reisbureaus benoemen die het meest geschikt zijn voor een rondreis Indonesië. Dit zijn onze favorieten:

Riksja Indonesië