Vrijwilligerswerk Indonesië

Vrijwilligerswerk Indonesië

Indonesië is één van de populairste bestemmingen onder backpackers. De bevolking van het land is erg vriendelijk en het land is prachtig. Het land bestaat uit meer dan 17.000 eilanden en behoort tot één van de zeven droombestemmingen van de wereld. Naast het fabelachtige Bali dat bekend staat om de sierlijke tempels en vele verschillende culturen heeft Indonesië nog meer te bieden. Overal in het land zijn schitterende bergen en fascinerende vulkanen te vinden. Daarnaast wordt het land gekenmerkt door de verschillende klimaten. Zo vind je in het westen van het land de tropische regenwouden en in het oosten de savanne landschappen. Als je dit aanspreekt en meer over het land te weten wilt komen is het doen van vrijwilligerswerk Indonesië een goede optie. In onze ogen de beste mogelijkheid om snel meer over de cultuur te weten te komen.

De mogelijkheden

Ben jij avontuurlijk aangelegd en lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen op Bali? Dan is avontuurlijk vrijwilligerswerk Bali echt iets voor jou! Het is namelijk mogelijk om naast het vrijwilligerswerk dat je gaat doen een avontuurlijke week te beleven. Naast een avontuurlijke week zijn er nog meer mogelijkheden. Deze zijn terug te vinden op de site van Travel Active. Als je iets minder avontuurlijk bent en meer over de cultuur van het land wilt weten, dan is intensief vrijwilligerswerk Bali echt iets voor jou! Naast het vrijwilligerswerk dat je gaat doen is het mogelijk om een week vol verschillende culturen te beleven. Je maakt kennis met de veelzijdigheid van het land! Het vrijwilligerswerk dat je gaat doen bestaat voornamelijk uit werken met kinderen. Je gaat werken op een school en organiseert daar sportactiviteiten of geeft Engels lessen. De kinderen op Bali zijn erg leergierig dus het is er prettig werken.

Vrijwilligerswerk in Indonesië

Vrijwilligerswerk Indonesië doen

Heb jij interesse in intensief of avontuurlijk vrijwilligerswerk Indonesië op het indrukwekkende Bali? Bezoek dan snel de website van Travel Active en stel je eigen reis samen. Het is o.a. mogelijk om je reis te starten met een avontuurlijke week of een intensieve week waarin je kennis maakt met de verschillende culturen.