Van Ubud naar Lovina

Van Ubud naar Lovina

Met name Ubud wordt door weinig backpackers overgeslagen tijdens een bezoek aan Bali. Omdat Ubud vrij centraal gelegen is, bereik je eenvoudig veel andere Balinese bestemmingen. Zo reis je bijvoorbeeld gemakkelijk naar Lovina in het noorden. Met een minibus of de taxi kun je deze trip van 75 kilometer afleggen.

Zo reis je van Ubud naar Lovina:

1) Minibus

Perama Tour & Travel rijdt 1 keer per dag van Ubud naar Lovina, een trip die ongeveer 3 uur duurt. De vertrektijd is 12:00 uur en een kaartje voor een enkele reis kost 8 euro.

Kaartje kopen: Tickets zijn te koop op 12Go.Asia en in een toeristenkantoortje in Ubud.


2) Taxi

In alle gevallen is de taxi een duurdere optie, maar als je meer comfort wil en sneller aan wil komen in Lovina is het een goed alternatief. Vanuit het centrum van Ubud betaal je ongeveer 35 euro voor een rit in een normale personenauto met plek voor 4 passagiers. Ben je met een groep vrienden op reis, dan is de taxi wellicht een betere optie dan de minibus.

Reis je alleen en heb je weinig bagage? Dan kun je ook voor de motortaxi – de Grabbike – gaan. Je betaalt ongeveer 12 euro, maar voor een rit van 75 kilometer is het achterzitje van een scooter wellicht niet zo comfortabel.

Kaartje kopen: Je beste manier om je taxi te boeken is via de Grab taxi-app.


Meer over deze bestemmingen:

Wees sociaal