Van Nusa Lembongan naar Bali

Van Nusa Lembongan naar Bali

Als je na je bezoek aan het leuke Nusa Lembongan terug of verder wilt reizen naar het populaire Bali heb je een aantal keuzes. Er gaan meerdere boten per dag, naar een aantal verschillende pieren. Je kunt kiezen uit de pieren van Padangbai, Sanur en Serangan. Wat de beste keuze is is afhankelijk van hoe je verdere reis er uit ziet. Alle boten doen er 30 tot 45 minuten over. Op deze pagina beschrijven we de opties hoe je van Nusa Lembongan naar Bali gaat.

Zo reis je van Bali naar Nusa Lembongan:

1) Boot naar Padangbai

Er gaan twee dagelijkse boten van de pier van Nusa Lembongan naar de Padangbai pier. Semanya One vertrekt met een boot om 07:30 uur. Het is de goedkoopste optie om vanaf dit eiland naar Bali te reizen, met zo’n €12 per kaartje. Om 09:15 uur vertrekt de boot van Eka Jaya Fast Boat, die ongeveer €5 duurder is.

Kaartje kopen: In een lokaal reisbureau of online via 12Go.Asia.


2) Boot naar Sanur

Glory Fast Boat heeft twee dagelijkse boten van Nusa Lembongan naar Sanur. Deze boten vertrekken om 09:30 uur en 16:30 uur. Je betaalt zo’n €16 voor een kaartje.

Kaartje kopen: In een lokaal reisbureau of online via 12Go.Asia.


3) Boot naar Serangan

De laatste optie is wat duurder, met zo’n €20 voor een kaartje. Als je in de buurt van Serangan moet zijn kan dit toch het overwegen waard zijn. Deze route wordt uitgevoerd door Gili Getaway. Zij vertrekken elke dag om 14.15 uur en komen dertig minuten later aan.

Kaartje kopen: In een lokaal reisbureau of online via 12Go.Asia.


Meer over deze bestemmingen: