Van Lovina naar Ubud

Van Lovina naar Ubud

Lovina ligt aan de rustige noordkust van Bali. Je kunt hier onder meer dolfijnen spotten en fraaie watervallen bekijken. Reizigers die via de boot vanaf Java naar Bali reizen komen in het noordwesten van Bali aan. Vanuit daar kun je gemakkelijk doorreizen naar Lovina. Een goede optie voor je volgende bestemming is Ubud, een van de leukste bestemmingen van het eiland. Op deze pagina lees je hoe je deze route aflegt.

Zo reis je van Lovina naar Ubud

1) Minibus

Het openbaar vervoer is niet al te best op Bali, maar voor deze route kun je wel gebruik van de minibus. Elke dag vertrekt er om 12:00 uur een minibus naar Ubud, die ongeveer drie uur later aankomt.

Kaartje kopen: Tickets zijn te koop op 12Go.Asia en in een toeristenkantoortje in Lovina.


2) Taxi

Als de minibus niet in je schema past of als je liever voor privévervoer kiest is de taxi een goed alternatief. Je bent een stuk sneller in Ubud en uiteraard biedt het ook meer comfort. Je betaalt zo’n €30 tot €35 voor de rit. Als je met meerdere mensen reist kun je de kosten delen. Je kunt kiezen voor de BlueBird taxi’s of gebruik maken van de app Grab. Als je alleen reist is de motortaxi ook een optie, gebruik dan de app GrabTaxi.

Meer over deze bestemmingen: