Van Canggu naar Lovina

Van Canggu naar Lovina

Lovina staat met name bekend om het natuurschoon. Zo kun je bij dit Balinese plaatsje dolfijnen spotten en genieten van de mooie Gitgit waterval. Ondanks dat Lovina in het uiterste noorden van Bali ligt, is de kustplaats goed bereikbaar vanuit andere delen van het eiland. Ben je van plan om vanuit Canggu naar Lovina te gaan? Lees dan hier ons reisadvies.

Zo reis je van Canggu naar Lovina:

1) Taxi en minibus

Als soloreizigers kun je het beste kiezen voor de combinatie van minibus en taxi. Eerst reis je met een taxi naar Kuta, een ritje van ongeveer 12 kilometer. Het tarief is ongeveer 5 euro.
Het tweede deel van de reis afleggen met een minibus van Perama Tour & Travel. Deze shuttlebus vertrekt dagelijks om 10:00 uur vanuit Kuta en rijdt rechtstreeks naar Lovina. Een ticket kost omgerekend 8 euro en je bent vanaf Kuta 2 uur en 30 minuten onderweg naar het noordelijke Lovina.

Kaartje kopen: De taxi kun je gemakkelijk boeken via de Grab applicatie. Kaartjes voor de minibus koop je via de website van Perama Tour & Travel.


2) Taxi

Het is de moeite waard om de taxi te nemen als je met meer dan 2 mensen op reis bent. De ritprijs bedraagt namelijk 25 tot 30 euro. Je bent onder normale verkeersomstandigheden ongeveer 90 minuten onderweg naar Lovina, waardoor je ook nog behoorlijk wat tijd bespaart.

Kaartje kopen: Regel een taxirit via je hostel of boek via Grab.


Meer over deze bestemmingen:

Wees sociaal