Van Bogor naar Bandung

Van Bogor naar Bandung

Indonesië heeft veel steden met historische architectuur, interessante musea en ontspannen tuinen, en Bogor en Bandung zijn twee goede voorbeelden hiervan. Je kunt de 150 kilometer tussen Bogor en Bandung afleggen per bus of met de taxi. In dit artikel lees je hoe je het goedkoopst en eenvoudigst deze route aflegt.

Zo reis je van Bogor naar Bandung:

1) Bus

Buskaartjes van Bogor naar Bandung zijn goedkoop en de bussen rijden bovendien zeer regelmatig, waardoor dit ons favoriete vervoermiddel op deze route is. Je kunt vele keren per dag op de bus naar Bandung stappen. Je kunt kiezen voor MGI of Lintas Shuttle als vervoerder. MGI heeft onze voorkeur, omdat zij iedere 30 minuten met een bus rijden en de kaartjes slechts 4,50 euro kosten. Lintas Shuttle bussen rijden ieder uur en een enkele reis kost 6,50 euro.

Kaartje kopen: Je kunt het beste via je accommodatie of via een lokaal reisbureau je tickets regelen.


2) Taxi

Als je samen met anderen reist, is een taxi het overwegen waard. Reken op 30 euro voor een normale personenauto met plaats voor 4 passagiers. Een taxi is sneller en comfortabeler dan de bus, maar je betaalt per persoon iets meer.

Kaartje kopen: Gebruik de taxi-app Grab of wacht langs de kant van de weg op een taxi.


Meer over deze bestemmingen:

Wees sociaal