Van Phuket naar Khao Sok

Van Phuket naar Khao Sok

Het grote Thaise eiland Phuket is druk, toeristisch en niet altijd even leuk. Toch is er veel te zien en doen. Khao Sok ligt ten noorden van dit eiland en is in tegenstelling tot Phuket een van onze favoriete bestemmingen van het land. Ondanks dat Khao Sok niet zo ver ten noorden van Phuket ligt ben je toch relatief lang onderweg. Op deze pagina lees je hoe je dit het beste doet.

Zo reis je van Phuket naar Khao Sok:

1) Bus

Vanaf de busterminal van Phuket vertrekken een aantal bussen per dag naar Khao Sok. Met een prijs van nog geen €6 ben je nauwelijks geld kwijt aan deze rit. Het is wel een lokale bus die de nodige stoppen maakt, dus echt snel ben je er niet. Reken op ongeveer vier uur reistijd. In de ochtend gaat er ongeveer elk uur een bus, maar de twee laatste bussen gaan al om 11:00 uur en 13:40 uur.

Kaartje kopen: Op het busstation van Phuket.


2) Taxi

Als je tijd wilt besparen of op een andere tijd wilt vertrekken dan de beperkte mogelijkheden met de bus kun je ook een taxi nemen. Je bent een kleine drie uur onderweg en hebt zelf de vrijheid wanneer je wilt gaan. Hier betaal je wel een extra prijs voor. Reken op ongeveer € 100.

Kaartje kopen: Onderhandel ter plekke of regel het gemakkelijk online via 12Go.Asia.


Meer over deze bestemmingen:

Wees sociaal