Vliegtickets Thailand

Vliegtickets Thailand

Thailand is een van de populairste start bestemmingen onder backpackers die een reis door Azië maken. Bangkok verwerkt verre weg de meeste internationale vluchten en is ook vanuit Nederland goed bereikbaar. Omdat de stad ook door backpackers ontzettend veel wordt aangedaan is deze zeer geschikt om je reis te beginnen. Vliegtickets Thailand worden de laatste jaren steeds goedkoper, vroeger betaalde je zeker 700 euro maar tegenwoordig kan je vaak al voor minder dan 600 euro een goede vlucht vinden.

Tips goedkope vliegtickets Thailand

Probeer je reis altijd zo te plannen dat je doordeweeks vliegt. Dit is vaak een stuk goedkoper dan in het weekend. Als je Bangkok, of een andere stad in Thailand, hebt gekozen als beginpunt, dan heb je weinig keus in de luchthaven waarop je wilt vliegen maar je hebt wel nog genoeg keuze in de stad waar je vandaan wilt vliegen. Duitse luchthavens als Düsseldorf en Frankfurt kunnen een stuk goedkoper zijn.

Vliegtickets Thailand boeken

Cheaptickets.nl is vanwege hun goede site en gunstige prijzen onze favoriet. Er wil nog wel eens verschil zitten in de prijzen, dus controleer meerdere aanbieders en kies wat voor jou de beste optie is.

De beste websites

Op onderstaande websites kun je het beste de vliegtickets naar Thailand kopen:

Cheaptickets.nl
TIX.nl
Skyscanner
WTC.nl

Binnenlandse vluchten Thailand

Thailand is een groot land en zeker als je niet gek veel tijd hebt is een binnenlandse vlucht een goede optie. Zo zou je bijvoorbeeld je reis kunnen beginnen in Bangkok, vervolgens het noorden (Chiang Mai) aandoen en afsluiten op het zuidelijke eiland Phuket. Deze vliegvelden hebben goede dagelijkse verbindingen: Bangkok, Phuket, Chiang Mai, Koh Samui, Udon Thani, Krabi en Hat Yai. Vliegtickets Thailand voor deze binnenlandse vluchten kun je ter plekke boeken, maar het is vaak goedkoper om ze van te voren op een website als Cheaptickets.nl te boeken.

Wees sociaal