Inentingen Thailand

Inentingen Thailand

Voor je reis naar Thailand, en veel andere landen in Azië, is het handig om een aantal inentingen te nemen die je kunnen beschermen tegen ziektes die hier voorkomen. Welke inentingen je nodig hebt is afhankelijk van de locaties die je gaat bezoeken, de manieren waarop je reist en vooral de lengte van je verblijf. Lees daarom onderstaande tips over inentingen Thailand goed door en bekijk welke van toepassing zijn voor jou.

Verplichte vaccinaties Thailand

Je bent verplicht om gevaccineerd te zijn tegen gele koorts als je zeven dagen voordat je Thailand binnenkomt in een gele koorts land bent geweest. In Azië heerst geen gele koorts dus dit is alleen van toepassing als je vanuit bepaalde gedeeltes van Afrika of Zuid-Amerika komt.

Inentingen Thailand

Er zijn een aantal vaccinaties die sterk worden aanbevolen als je Thailand bezoekt:

  • DTP (Difterie, Tetanus en Polio)
  • Hepatitis A

Daarnaast worden er een aantal vaccinaties aangeraden als je een langere periode in Thailand verblijft of in bepaalde gebieden van het land verblijft. Dit zijn inentingen tegen hepatitis B, hondsdolheid en/of tuberculose. Als je naast Thailand ook andere landen bezoekt tijdens je reis en een aantal maanden wegblijft is hepatitis B sowieso aan te raden en de andere twee afhankelijk van je reis.

Malaria

Er zijn gebieden in Thailand waar malaria voorkomt maar de kans dat je deze ziekte oploopt is niet groot. Het slikken van malariapillen is voor Thailand dan ook niet nodig, het nemen van anti-muggenmaatregelen is voldoende. Als je koorts oploopt tijdens of na je bezoek aan een malaria regio dien je wel gelijk naar een arts te gaan.

Waar je inentingen Thailand laten zetten?

De beste optie om je inentingen te laten zetten is onze ogen Thuisvaccinatie.nl. Zij hebben een netwerk van erkende artsen die bij je thuis of op je werk langskomen om je te vaccineren. Je hoeft hier bovendien geen vrije dag voor te nemen, ook in de avond of in het weekend kan je worden geholpen. Je zou verwachten dat dit veel extra geld kost maar je bent ongeveer voor dezelfde prijs klaar als bij de concurrentie! Ze zijn bovendien gespecialiseerd in reisvaccinaties dus ook voor vragen over jouw specifiek reis kun je bij ze terecht, zo kan je dus met een gerust hart op reis. Lees hier meer over de werkwijze van Thuisvaccinatie.nl.

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl:

Vaccinaties en advies aan huis
Ook ’s avonds en in het weekend
Geheel of gedeeltelijk vergoed
Vaccinaties door gekwalificeerde medici
Meer dan 20.000 klanten

Thuisvaccinatie