Rondreis Thailand

Rondreis Thailand

Van alle landen in de wereld is Thailand absoluut een van de leukste om een rondreis te maken. Nu hebben we het op deze website bijna uitsluitend over de mogelijkheden tot backpacken, maar ook een rondreis Thailand is een geweldige manier om het land te bezoeken. Het voordeel van een georganiseerde rondreis is dat je in korte tijd erg veel van het land kunt zien. Zeker in Thailand, waar zoveel te beleven is, heb je hier veel aan als je er maar beperkte tijd kunt doorbrengen. Als je gaat backpacken, doe je het vaak wat rustiger aan. Je geniet van het stappen en van de dagen die je in klein dorpjes verblijft. Een rondreis door Thailand is meer gericht op de echte hoogtepunten van het land, waarvan je er veel zult zien.

Mogelijkheden rondreis Thailand

Rondreizen door kleinere landen, zoals Laos en Cambodja, lijken vrij veel op elkaar. Rondreizen door Thailand zijn wel erg verschillend. Doordat het land zo divers is kun je compleet verschillende rondreizen maken. Een reis door het noorden van Thailand richt zich vooral op de schitterende natuur, de authentieke bewoners en een paar mooie bezienswaardigheden. In het midden van Thailand zie je veel tempels, ruïnes en andere bezienswaardigheden. Denk hierbij aan steden zoals Ayutthaya en natuurlijk de hoofdstad Bangkok. In het zuiden van Thailand vind je veel schitterende, tropische eilandjes. Een paar weken eilandhoppen is misschien wel een van de leukste rondreizen in heel Thailand. Als je van alles wat wilt zien, kun je natuurlijk ook al deze hoogtepunten combineren en in een week of drie het land verkennen.

Rondreis Thailand boeken

Bijna elke groot reisbureau biedt wel rondreizen in Thailand aan. Zowel qua kwaliteit als qua prijs kunnen ze reizen heel verschillend zijn. Dit zijn onze favorieten:

Riksja Thailand