Van Koh Phi Phi naar Koh Lanta

Van Koh Phi Phi naar Koh Lanta

In het zuiden van Thailand zijn vele ontzettend leuke eilanden gelegen. Deze variëren van drukke feesteilanden tot onontdekte tropische paradijsjes. Koh Phi Phi is al jarenlang een van de populairste eilanden van Thailand. Het eiland is bekend geworden om haar prachtige baai, maar tegenwoordig is het ook een bekende bestemming om uit te gaan. Koh Lanta is nog aanzienlijk rustiger. Dit grote eiland is leuk om met de scooter te verkennen. Beide eilanden liggen niet ver van elkaar, waardoor je gemakkelijk van Koh Phi Phi naar Koh Lanta reist. Hieronder lees je onze tips over deze route.

Zo reis je van Koh Phi Phi naar Koh Lanta:

Boot

De enige logische manier om van Koh Phi Phi naar Koh Lanta te reizen is met een rechtstreekse boot. Deze doen er helemaal niet zo lang over. De snelste boot brengt je in ongeveer een half uur op Koh Lanta, terwijl andere boten er een uur over doen. Er zijn meerdere maatschappijen actief, waardoor je de keuze hebt uit meerdere dagelijkse boten. De kosten variëren van ongeveer € 13 per kaartje tot zo’n € 27 voor het duurste kaartje.

Dit zijn de boten die dagelijks van Koh Phi Phi naar Koh Lanta varen:

Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd
Tigerline Travel 09:00 10:00
Satun Pakbara 09:30 10:00
Tigerline Travel 11:15 11:45
Chaokoh Travel Center 11:30 12:30
Satun Pakbara 13:30 14:00

Kaartje kopen: Je kunt op Koh Phi Phi een kaartje kopen via je accommodatie of een lokaal reisbureau. Ook kun je dit gemakkelijk online regelen via 12Go.Asia.


Meer over deze bestemmingen:

Wees sociaal