Van Khao Sok naar Surat Thani

Van Khao Sok naar Surat Thani

Khao Sok is een van onze favoriete bestemmingen in Thailand. Het is een prachtig natuurgebied, waar je verschillende leuke activiteiten kunt ondernemen. Surat Thani is geen vervelende bestemming, maar ook zeker niet zo leuk als Khao Sok. Het is echter wel een prima uitvalsbasis voor de eilanden Koh Samui, Koh Tao en Koh Phangan of je kunt hier op het vliegtuig stappen naar Bangkok. Op deze pagina lees je hoe je van Khao Sok naar Surat Thani reist.

Zo reis je van Khao Sok naar Surat Thani:

1) Minibus

Elk uur vertrekt er een minibus vanuit Khao Sok naar Surat Thani. Deze minibus stopt eerst bij het vliegveld van Surat Thani en rijdt vervolgens verder de stad in. Er staat twee uur voor deze rit, maar de meeste chauffeurs rijden zo hard dat je er sneller bent. Je bent ongeveer €8 kwijt voor een kaartje.

Kaartje kopen: Via je accommodatie in Khao Sok of online op 12Go.Asia.


2) Taxi

Als de minibussen niet in je schema passen of je liever wat meer luxe wilt is de taxi ook een optie. Je bent sneller op je bestemming en de rit is comfortabeler, maar hier betaal je wel een extra prijs voor. Reken op een bedrag van minstens €50. Als je met meerdere mensen reist kun je deze kosten uiteraard wel delen.

Kaartje kopen: Via je accommodatie in Khao Sok of online op 12Go.Asia.


Meer over deze bestemmingen:

Wees sociaal