Van Kanchanaburi naar Bangkok

Van Kanchanaburi naar Bangkok

Veel reizigers beginnen hun reis door Thailand in de hoofdstad Bangkok en reizen vervolgens naar het noorden of zuiden. Het westelijker gelegen Kanchanaburi is echter ook een bezoek waard. Een interessante geschiedenis en een fraaie omgeving maken dit een leuke bestemming. Je reist al binnen enkele uren tussen beide steden. Op deze pagina lees je hoe je van Kanchanaburi naar Bangkok reist.

Zo reis je van Kanchanaburi naar Bangkok:

1) Minibus

De makkelijkste en snelste optie is de minibus. Er gaan ontzettend veel minibussen per dag. Elk uur heb je wel een of meerdere opties. Voor ongeveer €5 brengen ze je naar Bangkok. Er zijn meerdere aanbieders, die allemaal net een ander vertrek- of aankomstpunt hebben. Check bij je accommodatie wat de actuele mogelijkheden zijn en kijk wat het beste bij jouw reis aansluit. De minibus doet er twee tot drie uur over, afhankelijk van het verkeer.

Kaartje kopen: Via je accommodatie, bij het busstation of gemakkelijk online via 12Go.Asia.


2) Trein

De trein is minder snel en het kost wat meer moeite. Toch kiezen veel reizigers voor deze optie. Je reist namelijk een stuk over The Death Railway. De geschiedenis achter deze route, het extra comfort van de trein en de prachtige omgeving die je vanuit de trein ziet maken dit een leuke rit. Om 07:19 en 14:48 uur vertrekken er dagelijks treinen vanuit Kanchanaburi.

Kaartje kopen: Op het treinstation van Kanchanaburi.


3) Taxi

Als de bovenstaande opties niet bij je passen of je andere reiswensen hebt is een taxi nog een optie. Uiteraard is het een stuk duurder. Je betaalt een kleine €100. Als je met meerdere mensen reist kun je deze kosten dan natuurlijk wel delen.

Kaartje kopen: Onderhandel ter plekke of boek online op 12Go.Asia.


Meer over deze bestemmingen: