Hotel Thailand

Hotel Thailand

Backpackers en andere reizigers op een klein budget verblijven natuurlijk het liefst in zo goedkoop mogelijke accommodaties, een hotel Thailand is daarin vaak niet de beste keuze. Veelal kiezen ze voor een goedkoop guesthouse of een hostel. Toch zijn er genoeg redenen waarom ook backpackers kunnen overwegen om een hotelkamer in Thailand te boeken.

Eerste nacht

Een ontzettend groot gedeelte van de backpackers begint hun reis in Bangkok. Voor deze reizigers, die vele uren in het vliegtuig hebben gezeten, is het geen pretje om bij aankomst nog veel moeite te doen een guesthouse te vinden. Wij raden dan ook altijd aan om voor je eerste nacht in het land gewoon een kamer te boeken. Dit hoeft helemaal niet veel te kosten maar levert je wel veel op in de tijd en rust die je er voor terug krijgt.

Overnachten Thailand

Even wat luxer doen

Backpacken is natuurlijk super maar je kan, zeker bij een lange reis, natuurlijk soms zeker wel even behoefte hebben aan wat meer luxe. Er is niks mis mee om eerst een maand of twee door Noord-Thailand te backpacken en daarna even een weekje bijkomen in een hotel op het strand bij Phuket. Of dit nou de laatste week is van je reis of nog lang niet, je bent in ieder geval weer wat bijgekomen. Je zou flink wat geld opzij kunnen zetten voor een luxe hotel of het wat rustiger aan doen en een goedkoop hotel Thailand boeken.

Hotel Thailand boeken

De prijzen voor hotelkamers stijgen vaak snel als het hotel bijna vol zit. Vooraf een kamer reserveren is daarom vaak ook een stuk goedkoper. Bij online aanbieders van hotels betaal je bovendien meestal geen boekingskosten en ben je vaak, minstens, even goedkoop uit als je ter plekke zou zijn. Een hotel Thailand kan je bij veel aanbieders boeken en je hebt meer dan genoeg keuze. Zeker in de hoofdstad Bangkok zijn tientallen hotels waar je de eerste nacht kunt verblijven. Ook guesthouses en hostels zijn steeds gemakkelijker online te boeken. Kijk op Trivago voor de allerbeste prijzen en laatste deals.

Wees sociaal