De 7 leukste hostels rondom Khao San Road

De 7 leukste hostels rondom Khao San Road

Khao San Road is dé backpackersstraat van Bangkok en misschien wel van heel Azië. De meeste backpackers die in Bangkok zijn verblijven in of rondom deze straat. In de tientallen hostels van Khao San Road kun je daardoor makkelijk andere reizigers ontmoeten. Er zijn zoveel hostels dat het lastig is om te kiezen. Onderstaande 7 hostels zijn onze favorieten:

Here Hostel

bangkokhere

Het Here Hostel is onze favoriet in Bangkok. Op een paar minuten lopen van Khao San Road ligt dit uitstekende hostel. Alles is van hoge kwaliteit en het personeel is bijzonder vriendelijk.

Vanaf € 12 voor een bed in een slaapzaal, inclusief ontbijt.

Meer informatie


Nappark Hostel

bangkoknappark

Ook een hele goede keuze. Grote kluisjes, goede bedden en hele schone kamers. In de gemeenschappelijke ruimte heerst bovendien altijd een hele goede sfeer, ideale plek om mensen te ontmoeten. Het hostel ligt weliswaar dichtbij Khao San Road, maar wel op een rustiger gedeelte, waardoor je minder lawaai hebt.

Vanaf € 12 voor een bed in een slaapzaal.

Meer informatie


The Oasis Hostel

bangkokoasis

Een goedkopere optie dan de vorige twee. The Oasis Hostel is ook wat simpeler, maar alsnog meer dan prima. Het is vooral het bijzonder vriendelijke personeel dat dit een goede keus maakt. Ook hier is de rustigere locatie een groot pluspunt.

Vanaf € 9 voor een bed in een slaapzaal.

Meer informatie


Suneta Hostel Khaosan

bangkoksuneta

Het Suneta Hostel is ook een van de betere opties rondom Khao San Road. Het hostel is mooi ingericht en heeft een leuke sfeer.

Vanaf € 10 voor een bed in een slaapzaal, inclusief ontbijt.

Meer informatie


3Howw Hostel Khaosan

bangkok3how

Als je iets verder van Khao San Road af wilt overnachten is dit een goede keuze. Dit gezellige hostel ligt op een kwartiertje lopen van de beruchte straat.

Vanaf € 10 voor een bed in een slaapzaal, inclusief ontbijt.

Meer informatie


Au Bon Hostel

bangkokaubon

Hier zijn geen dorms beschikbaar, maar wel hele nette privé kamers voor een goede prijs. Een gezellige ruimte inclusief pooltafel biedt je toch kansen om mensen te ontmoeten. De straat van Au Bon Hostel is wat minder, de 7/11 die naast het hostel zit is wel zo handig.

Vanaf € 17 voor een privé kamer.

Meer informatie


The Glory Hostel

bangkokglory

De simpelste, maar goedkoopste optie in dit overzicht. Voor de prijs die je betaalt is het hostel zeker goed.

Vanaf € 6 voor een bed in een slaapzaal.

Meer informatie