Rondreis India

Rondreis India

Niet iedereen durft het aan om (alleen) te gaan backpacken in India en wij begrijpen dit op zich wel. Zeker voor vrouwen alleen is de laatste tijd gebleken dat je veiligheid niet overal gegarandeerd kan worden. Maar ook de veiligheid buiten beschouwing gelaten kan een bezoek aan India een uitdaging zijn. De cultuurschok is hier nou eenmaal ontzettend groot. Het land, zonder een vast plan, verkennen is daarom niet zo makkelijk als in een meer westers land als Thailand. Met een rondreis India heb je veel minder last van deze problemen. Je kunt wel genieten van de interessante cultuur en al het moois zien maar je hoeft je geen zorgen te maken over het regelen van je vervoer, verblijf en andere zaken tijdens je reis.

Mogelijkheden rondreis India

Er is ontzettend veel te zien in India. Het moderne wereldwonder Taj Mahal is natuurlijk een van de absolute hoogtepunten tijdens je rondreis India. Maar je zult nog tientallen andere prachtige tempels, forten en andere bezienswaardigheden tegenkomen. Vooral in de deelstaat Rajahsthan vind je veel paleizen en andere oude schatten terug. Deze regio in het noorden van India is dan ook het populairst bij de makers van een rondreis door India. Maar ook het zuiden van India is perfect geschikt voor een prachtige reis. Hiermee blijf je weg uit de drukke, dichtbevolkte steden en zie je meer van de schitterende natuur die het land te bieden heeft. Een rondreis India is ook gemakkelijk te combineren met een bezoek aan andere landen. Veel aanbieders bieden een combinatie reis aan met zowel India als Nepal. Een perfecte manier om gelijk twee geweldige landen te bezoeken.

Rondreis India boeken

India is een van de populairste landen in de wereld voor het maken van een rondreis. Zo goed als alle grote Nederlandse reisaanbieders hebben dan ook wel een rondreis India in hun assortiment. De meeste hebben echter wel tussen de 5 en 15 reizen beschikbaar. Dankzij onze ervaringen en de mensen die wij hier hebben over gehoord kunnen onderstaande aanbieders aanbevelen:

Riksja India