Van Puerto Princesa naar Port Barton

Van Puerto Princesa naar Port Barton

Voor veel backpackers begint de reis over het Filipijnse eiland Palawan in Puerto Princesa, waar het grootste vliegveld ligt. Vanaf deze stad reis je eenvoudig door naar andere bestemmingen op het eiland, waaronder het relaxte plaatsje Port Barton. Hier lees je hoe je eenvoudig en betaalbaar van Puerto Princesa naar Port Barton reist.

Zo reis je van Puerto Princesa naar Port Barton:

1) Minibus

Als individuele reiziger of als koppel ben je het goedkoopst uit wanneer je met de minibus naar Port Barton gaat. Van vroeg in de morgen tot laat in de middag rijdt vervoerder Recaro Transport met minibusjes naar Port Barton. De rit duurt 4 uur en omgerekend kost een kaartje 9 euro. Je wordt opgehaald bij je accommodatie, of een ander afgesproken punt.

Kaartje kopen: Via de website 12Go.Asia en toeristenkantoren in Puerto Princesa reserveer je eenvoudig je zitplaats.


2) Taxi

Als je in een groep reist, is de taxi een voordelig en comfortabel alternatief. Een rit met een normale personenauto voor 4 passagiers kost ongeveer 45 euro. Je kunt ook een minibusje met chauffeur huren, voor minder dan 80 euro. Je kunt met een groep van 9 personen reizen per minibus, waardoor het een tikje goedkoper is dan 9 losse kaartjes voor de reguliere minibus.

Kaartje kopen: Boek een taxi via de app Grab, een reiskantoor in Puerto Princesa of de website 12Go.Asia.


Meer over deze bestemmingen:

Wees sociaal