Vliegtickets Filipijnen

Vliegtickets Filipijnen

De Filipijnen bezoeken zonder er naar toe te vliegen wordt een lastig verhaal. Je zou er met de boot naar toe kunnen gaan maar dit is weinig praktisch. Niet alleen kost dit ontzettend veel tijd maar je bespaart er ook niet of nauwelijks geld mee. Er zijn een hoop goedkope vliegtickets Filipijnen te vinden, lees onderstaande tips om het minste geld uit te geven.

Waar naar toe vliegen?

Als je naar de Filipijnen wilt toe vliegen kom je al gauw in de hoofdstad Manilla terecht. Verreweg de meeste internationale vluchten gaan naar deze stad. Een andere optie is het steeds populair wordende Cebu. Met de airline Cebu Pacific kun je onder vanaf Bangkok, Singapore, Kuala Lumpur, Hong Kong en Seoul naar Cebu vliegen. Manilla heeft rechtstreekse verbindingen met onder meer Amsterdam, Dubai, Beijing en Phuket.

Vliegtickets Filipijnen boeken

Je kunt veel geld besparen door de Nederlandse aanbieders te vergelijken. Onze favoriet is Cheaptickets.nl. Hier vind je zowel goedkope prijzen als een goede service.

Vergelijk alle aanbieders

Tussen de verschillende aanbieders kan veel verschil zitten in prijs, vergelijk daarom onderstaande sites voordat je gaat boeken:

Cheaptickets.nl
TIX.nl
WTC.nl

Binnenlandse vluchten Filipijnen

Als je binnen de Filipijnen wilt vliegen heb je ook nog een aantal opties. Uiteraard gaan de meeste vluchten via de luchthaven van Manilla. Maar ook de steden Cebu City, Davao, Iloilo, Cagayan de Oro, Kalibo, Bacolod, Tacloban, Puerto Princesa en Zamboanga hebben vele binnenlandse vluchten. Dankzij een aantal lowcost airlines die in het land operatief zijn hoeft de vlucht helemaal niet zo veel geld te kosten. Een van deze airlines is AirSwift, die onder meer van El Nido naar Cebu vliegt. Een vliegticket voor deze vluchten kun je ook het beste bij Cheaptickets.nl boeken.

Wees sociaal