Rondreis Filipijnen

Rondreis Filipijnen

Een rondreis Filipijnen is een geweldige manier om dit prachtige lang te verkennen. Het is een heerlijk land waar je volop kunt genieten van het weer, de mensen en het heerlijk eten. Onze eigen KLM vliegt dagelijks wel naar dit land. Vaak vlieg je met een Boeing 777 in twaalf tot dertien uur van Amsterdam naar Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen. Het land is eind 2013 zwaar getroffen door een verwoestende storm maar dit betekent niet dat je het land niet meer kunt bezoeken. Sterker nog, de lokale bevolking heeft juist het inkomen van het toerisme hard nodig om te herstellen van de geleden schade.

De eilanden van de Filipijnen

De Filipijnen kennen vele eilanden. Vaak vlieg je na in Manilla geland te hebben door naar een ander eiland. Het Noordwesten kent de mooiste plekjes van de hele wereld. Vulkanen die regelrecht uit de zee rijzen en waar je de kratermonden kunt zien. Het water kleurt er vaak helemaal anders van. Het is volop genieten. De eilanden kennen vaak geweldige lagunes en verboden gebied voor motorboten. Het is heerlijk om hier rond te peddelen en om van het water en de omgeving te genieten. Natuurlijk kun je hier ook geweldig snorkelen en duiken in het schonen en heldere water. Je zult er de vele koraalriffen zien en verschillende vissen. Vissen in alle kleuren van de regenboog. Als je wat brood hebt, dan eten de vissen hier uit je handen! Een televisie kan dit nooit op eenzelfde manier weergeven.

Een van de zeven wereldwonderen?

Een van de rivieren in de Filipijnen is genomineerd om het zevende wereldwonder te worden. Dit komt zeker omdat de rivier door een grot gaat. Waar het water weer uit de rotsen tevoorschijn komt zie je een mooie lagune met volop zeer oude bomen. Ook is er een strand met volop leven. Zo zijn er apen, hagedissen en ook eekhoorns.

Rondreizen voor backpackers

Er zijn genoeg reizigers die graag willen backpacken in Azië, maar het niet helemaal aandurven om alleen op stap te gaan en/of geen zin hebben om alles zelf te regelen voor hun reis. Er zijn tegenwoordig gelukkig ook voor deze doelgroep leuke opties. Oak Travel biedt rondreizen aan speciaal gericht op deze reizigers die de backpack ervaring aanspreekt. Je reist in een internationale, jonge groep en de rondreizen zijn veel goedkoper dan de andere tours van Nederlandse reisorganisaties. Ze hebben ook een aantal leuke rondreizen voor backpackers naar de Filipijnen in hun aanbod.

Een rondreis Filipijnen boeken

Er zijn momenteel niet veel aanbieders met rondreizen naar de Filipijnen in hun aanbod. Gebruik onderstaande site om de mogelijkheden te vergelijken:

Oak Travel