Meenemen Filipijnen

Meenemen Filipijnen

Wat moet je meenemen als je de Filipijnen bezoekt? Wij hebben onze tips hieronder voor je op een rijtje gezet. Bekijk ook onze algemene pagina over wat je moet meenemen als je gaat backpacken en maak gebruik van onze handige inpaklijst.

Kleding

Je bezoekt de Filipijnen waarschijnlijk voor de vele prachtige eilandjes. Stem je kleding hier op af. Slippers, zwemkleding, korte broeken en luchtige t-shirts zijn onmisbaar. Als je wilt snorkelen zijn waterschoenen ook handig. Ben je toch nog wat dingen vergeten? In de hoofdstad Manilla kun je dan altijd nog terecht in een van de grote winkelcentra. Op de kleine eilanden wordt het wat lastiger om spullen in te kopen, maar een zwembroek of bikini moet overal wel te vinden zijn.

Stekker

Er worden in de Filipijnen drie verschillende types stopcontacten gebruikt; type a, type b en type c. In Nederland gebruiken we type c en type f. Je opladers en andere apparaten zullen dus op sommige stopcontacten wel werken, maar op andere stopcontacten niet. Neem een reisstekker mee zodat je hier geen last van hebt. Of koop ter plekke een adapter, dit is vaak veel goedkoper.

meenemen filipijnenstekker filipijnen

Reisgids

Neem absoluut een recente reisgids over de Filipijnen mee. Hierin vindt je achtergrond informatie over het land, tips over de leukste accommodaties, onmisbare informatie over vervoer en nog veel meer. Bekijk zeker onze reisgids over de Filipijnen, inclusief veel onmisbare tips en de leukste routes door het land.

Waar je backpack kopen online?

Onze favoriete keuze voor het kopen van je backpack is Coolblue. Zij hebben een groot aanbod, zeer handige tips voor het kopen van de juiste backpack en een geweldige service. Bovendien bezorgen ze gratis en kan je altijd gratis retourneren.

Leesboek

Inkopen doen

Een handige website voor het kopen voor alle benodigdheden voor je backpack-reis is Backpackspullen. Naast backpacks kun je hier ook vele handige accessoires aanschaffen. Ideaal om op één site gelijk meerdere items te kopen. Gebruik de kortingscode “backpackeninazie” voor 5% korting op het gehele assortiment.