Meenemen Filipijnen

Meenemen Filipijnen

Wat moet je meenemen als je de Filipijnen bezoekt? Wij hebben onze tips hieronder voor je op een rijtje gezet. Bekijk ook onze algemene pagina over wat je moet meenemen als je gaat backpacken en maak gebruik van onze handige inpaklijst.

Kleding

Je bezoekt de Filipijnen waarschijnlijk voor de vele prachtige eilandjes. Stem je kleding hier op af. Slippers, zwemkleding, korte broeken en luchtige t-shirts zijn onmisbaar. Als je wilt snorkelen zijn waterschoenen ook handig. Ben je toch nog wat dingen vergeten? In de hoofdstad Manilla kun je dan altijd nog terecht in een van de grote winkelcentra. Op de kleine eilanden wordt het wat lastiger om spullen in te kopen, maar een zwembroek of bikini moet overal wel te vinden zijn.

Reisgids

Neem absoluut een recente reisgids over de Filipijnen mee. Hierin vindt je achtergrond informatie over het land, tips over de leukste accommodaties, onmisbare informatie over vervoer en nog veel meer. Er zijn vele reisgidsen beschikbaar, wij hebben de reisgidsen over de Filipijnen daarom voor je verzameld.

Waar je backpack kopen online?

Onze favoriete keuze voor het kopen van je backpack is Coolblue. Zij hebben een groot aanbod, zeer handige tips voor het kopen van de juiste backpack en een geweldige service. Bovendien bezorgen ze gratis en kan je altijd gratis retourneren.

Inkopen doen

Een handige website voor het kopen voor alle benodigdheden voor je backpack-reis is Backpackspullen. Naast backpacks kun je hier ook vele handige accessoires aanschaffen. Ideaal om op één site gelijk meerdere items te kopen. Gebruik de kortingscode “backpackeninazie” voor 5% korting op het gehele assortiment.

Wees sociaal

Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0