Van Bohol naar Siquijor

Van Bohol naar Siquijor

Bohol en Siquijor zijn twee eilanden in het midden van de Filipijnen. Op Bohol kun je genieten van de mooie natuur en bijzondere diersoorten, terwijl Siquijor een relaxed eiland is waar je heerlijk kunt scooteren. Omdat Bohol en Siquijor slechts 50 kilometer bij elkaar vandaan liggen, reis je snel tussen deze bestemmingen. Het enige beschikbare vervoermiddel voor deze route is de boot.

Zo reis je van Bohol naar Siquijor:

1) Veerboot

Dagelijks vertrekt er vanuit de ferry terminal in Tagbilaran op Bohol slechts 1 veerboot naar het naburige eiland Siquijor. De boot van vervoerder Oceanjet verlaat de haven om 10:20 uur en komt 1 uur en 20 minuten later aan bij de pier van Larena, een plaatsje in het noordwesten van Siquijor. Voor een zitplaats in de buitenlucht of Tourist Class betaal je omgerekend 15 euro. Als je er nog comfortabeler bij wil zitten, kun je voor 21,50 euro Business Class reizen. Hier heb je meer beenruimte en gemakkelijke stoelen.

Kaartje kopen: Je kunt je kaartje bij de bootterminal aanschaffen, maar omdat er slechts 1 boot per dag gaat kun je ook van tevoren je zitplaats reserveren op de website 12Go.Asia.


Meer over deze bestemmingen:

Wees sociaal