Van Banaue naar Manilla

Van Banaue naar Manilla

Hoewel Manilla niet op ons lijstje met favoriete bestemmingen staat, maken veel backpackers van deze metropool gebruik als begin- of eindpunt van hun trip door de Filipijnen. Als je vanuit het bergachtige Banaue de Filipijnen gaat verlaten of elders in het land wil reizen, is Manilla een goede volgende bestemming. Wij zetten onze reistips voor deze route voor je op een rijtje.

Zo reis je van Banaue naar Manilla:

1) Bus

Er vertrekken vanuit Banaue dagelijks 4 directe nachtbussen naar Manilla, dat 400 kilometer zuidelijker ligt; 2 van Ohayami Trans en 2 van Coda Lines. Welke maatschappij je kiest, hangt af van je gewenste eindbestemming in de metropool en de juiste vertrektijd.

De bussen van Ohayami Trans vertrekken om 18:30 en 19:00 uur en komen 10 uur en 30 minuten na vertrek aan in Manilla City. Omgerekend kost een kaartje 12 euro.
Coda Lines rijdt om 16:30 en 18:30 uur met een bus die 9 uur en 30 minuten over de reis doet. Het eindpunt van deze bussen is Coda Lines Bus Terminal in Cubao. De ritprijs is hetzelfde als bij Ohayami Trans.

Kaartje kopen: Bij een toeristenkantoor of via 12Go.Asia zijn tickets verkrijgbaar.


Meer over deze bestemmingen:

Wees sociaal