Van Mui Ne naar Nha Trang

Van Mui Ne naar Nha Trang

Nha Trang is een populaire badplaats, al is de sfeer niet geweldig. Jungle Beach is een mooi strand buiten de stad en je kunt ook duiken in de buurt van Nha Trang. Ruim 200 kilometer onder Nha Trang ligt Mui Ne, een andere badplaats in het oosten. Als je van plan bent om van Mui Ne naar Nha Trang te reizen, kun je kiezen uit de bus of een combinatie van taxi en trein.

Zo reis je van Mui Ne naar Nha Trang:

1) Bus

Deze optie is gemakkelijk en goedkoop, en daardoor een erg aantrekkelijk vervoermiddel. Hanh Café en The Sinh Tourist voeren deze route uit. De bus van Hanh Café vertrekt iedere dag om 1:30 en 13:30 uur. Omgerekend kost een ticket voor dit traject 5 euro en in totaal ben je 4 uur en 30 minuten onderweg. De reistijd en prijs is hetzelfde bij The Sinh Tourist. Hun bussen vertrekken om 1:00 en 13:00 uur.

Kaartje kopen: Ieder toeristenkantoor in Mui Ne verkoopt buskaartjes. Tevens kun je de kaartjes gemakkelijk reserveren via 12Go.Asia.


2) Taxi en trein

Je kunt deze route gedeeltelijk per comfortabele trein afleggen, maar in Mui Ne zelf vind je geen station. Eerst reis je daarom met de taxi naar het station Binh Thuan. De taxirit kost ongeveer 15 euro. Vanaf Binh Thuan gaan iedere dag meerdere treinen naar Nha Trang. Deze etappe van de reis duurt gemiddeld 4 uur en je kunt een ticket kopen vanaf 7 euro. Al met al is deze manier van reizen duurder dan de bus, maar nog altijd betaalbaar als je met meerdere personen reist.

Kaartje kopen: Je kunt een taxi regelen met de Grab taxi-app. Treinkaartjes zijn verkrijgbaar op het station.


Wees sociaal