Vliegtickets Vietnam

Vliegtickets Vietnam

Vietnam is niet alleen een populair deel van backpack reizen in Azië maar steeds meer mensen besluiten ook om alleen Vietnam aan te doen tijdens hun reis. Zeker in dat geval zijn vliegtickets Vietnam natuurlijk goedkoper dan vliegtickets naar andere steden. Ook als je wel andere locaties wilt bezoeken kan een vliegticket Vietnam de beste optie zijn, wegens goede verbindingen met Europa.

Waar naartoe vliegen?

Er zijn meerdere internationale vliegvelden gelegen in Vietnam. De grootste zijn te vinden in de grootste steden; Hanoi in het noorden, en Ho Chi Minh City in het zuiden. Ho Chi Minh City heeft het grootste en drukste vliegveld van Vietnam, maar uit onze ervaring is het vaak voordeliger om op Hanoi te vliegen. Da Nang heeft ook een redelijk groot vliegveld, maar heeft vooral verbindingen met andere Aziatische landen en nauwelijks met Europa.

Hieronder vind je een overzicht van de internationale vliegvelden van Vietnam, inclusief de airlines met de meest interessante verbindingen voor backpackers.

Vliegveld Stad Belangrijke airlines
Tan Son Nhat International Airport Ho Chi Minh City Vietnam Airlines, VietJet Air, Jetstar Pacific, AirAsia, Turkish Airlines, Emirates, Thai Airways & Cambodia Angkor Air
Noi Bai International Airport Hanoi Vietnam Airlines, VietJet Air, Jetstar Pacific, AirAsia, Turkish Airlines, Emirates, Thai Airways & Lao Airlines
Da Nang International Airport Da Nang Vietnam Airlines, VietJet Air, Jetstar Pacific, AirAsia & Bangkok Airways
Cam Rang International Airport Nha Trang Vietnam Airlines, VietJet Air, Jetstar Pacific, AirAsia & Bangkok Airways
Phu Quoc International Airport Phu Quoc Vietnam Airlines, VietJet Air, Jetstar Pacific, AirAsia & Bangkok Airways
Cat Bi International Airport Hai Phong Vietnam Airlines, VietJet Air & Jetstar Pacific
Phu Bai International Airport Hué Vietnam Airlines, VietJet Air & Jetstar Pacific
Can Tho International Airport Can Tho Vietnam Airlines, VietJet Air & AirAsia

Vliegtickets Vietnam boeken

Uit onze ervaringen kiezen wij altijd voor Tix.nl. Zowel qua prijs als qua service is dit de beste keuze.

De beste websites

Op onderstaande websites kun je het beste de vliegtickets naar Vietnam kopen:

TIX.nl
Cheaptickets.nl
WTC.nl

Binnenlandse vluchten Vietnam

Vietnam is een groot land dus als je niet al te veel tijd hebt maar toch veel wilt zien kan het verstandig om een binnenlandse vlucht te nemen. De volgende vliegvelden in Vietnam behandelen binnenlandse vluchten: Hanoi, Ho Chi Minh City, Da Nang, Can Tho, Lien Khuong en Nha Trang. Ook deze binnenlandse vluchten zijn makkelijk te boeken via Tix.nl.

Wees sociaal