Vliegtickets Vietnam

Vliegtickets Vietnam

Vietnam is niet alleen een populair deel van backpack reizen in Azië maar steeds meer mensen besluiten ook om alleen Vietnam aan te doen tijdens hun reis. Zeker in dat geval zijn vliegtickets Vietnam natuurlijk goedkoper dan vliegtickets naar andere steden. Ook als je wel andere locaties wilt bezoeken kan een vliegticket Vietnam de beste optie zijn, wegens goede verbindingen met Europa.

Waar naar toe vliegen?

Je kan min of meer kiezen tussen Hanoi, in het noorden, en Ho Chi Minh City, in het zuiden, om op te vliegen. De laatst genoemde heeft een iets groter vliegveld en dus meer vluchten maar uit onze ervaring is het vaak voordeliger om op Hanoi te vliegen. In de meeste routes die mensen volgen is Hanoi ook een logische keuze om hun reis te beginnen. Da Nang heeft ook een redelijk groot vliegveld, maar heeft vooral verbindingen met China en Laos en niet met Europa.

Vliegtickets Vietnam boeken

Uit onze ervaringen kiezen wij altijd voor Tix.nl. Zowel qua prijs als qua service is dit de beste keuze.

De beste websites

Op onderstaande websites kun je het beste de vliegtickets naar Vietnam kopen:

TIX.nl
Cheaptickets.nl
WTC.nl

Binnenlandse vluchten Vietnam

Vietnam is een groot land dus als je niet al te veel tijd hebt maar toch veel wilt zien kan het verstandig om een binnenlandse vlucht te nemen. De volgende vliegvelden in Vietnam behandelen binnenlandse vluchten: Hanoi, Ho Chi Minh City, Da Nang, Can Tho, Lien Khuong en Nha Trang. Ook deze binnenlandse vluchten zijn makkelijk te boeken via Tix.nl.

Wees sociaal