Vrijwilligerswerk Vietnam

Vrijwilligerswerk Vietnam

Vietnam is het kleurrijkste land van Azië! Mannen en vrouwen zijn gehuld in kleding in alle kleuren van de regenboog. Het land staat vooral bekend om de markten die er zijn waar allerlei mensen vlees, stoffen en groenten kopen en verkopen. Hordes van bedrijvige en kleurrijke mensen kom je overal tegen in Vietnam. De straten worden gekenmerkt door de schitterende Franse architectuur. Naast de drukke steden heeft Vietnam ook parelwitte stranden en tropische jungles. Vietnam staat namelijk, buiten de steden om, ook bekend om de schitterende natuur zoals in de noordelijke regio. Met name in de regio Sapa, vlakbij de Chinese grens is de natuur adembenemend. In Sapa wonen veel minderheden die pas net bekend zijn met de westerse manier van leven. In deze regio is het ook mogelijk om vrijwilligerswerk Vietnam te doen. Voor de natuur- en cultuurliefhebbers zeker een leuke optie. In de hoofdstad Hanoi kan je terecht voor intensiever vrijwilligerswerk.

De mogelijkheden

Wil jij de uitdaging aan gaan en lijkt je Vietnam een mooi land om vrijwilligerswerk te gaan doen? Dan is intensief vrijwilligerswerk Vietnam iets voor jou! Als vrijwilliger ga je werken in een wees- of opvanghuis in Hanoi. Daarnaast help je bij een project waarbij gehandicapte kinderen worden opgevangen. Je speelt spelletjes met deze kinderen en leert ze Engels. Als jij je helemaal wilt focussen op het les geven dan is “Teaching Project” wellicht iets voor jou. Je verbetert het Engels van de kinderen en dat doe je op het gebied van luistervaardigheid, spreekvaardigheid en de uitspraak. Als je daarnaast ook de prachtige natuur van Vietnam wilt mee maken is het mogelijk om het lesgeven doordeweeks te combineren met trekkingen in het weekend.

Vrijwilligerswerk in Vietnam

Vrijwilligerswerk Vietnam doen

Heb jij zin in een uitdaging en denk je dat je Vietnam aan kunt? Bezoek dan de website van Travel Active om alle mogelijkheden voor vrijwilligerswerk Vietnam te bekijken. Je kunt je eigen reis samen stellen en zo zeker weten dat het goed aansluit bij de rest van je backpack reis.