Rondreis Vietnam

Rondreis Vietnam

Naast backpacken is ook het maken van een rondreis Vietnam een geweldige manier om het land te verkennen. De bezienswaardigheden, landschappen, steden en andere hoogtepunten zijn allemaal goed te bezichtigen met een rondreis. De meeste reizen zijn tussen de 15 en 25 dagen. In deze relatief korte tijd bezoek je alle leuke regio’s van het land en leer je Vietnam echt beter kennen.

Mogelijkheden rondreis Vietnam

In bijna elke rondreis Vietnam bezoek je zowel het noorden als het zuiden van het land. Hoogtepunten in het noorden als Hanoi en Ha Long Bay worden daardoor bezocht, maar ook de grote in het zuiden; Ho Chi Minh City. Uiteraard worden ook tussenliggende steden als Hoi An, Hue en Nha Trang aangedaan. Het ideale van Vietnam is dat al deze genoemde locaties min of meer op één lijn liggen, veel omrijden hoeft dus gelukkig niet. Een rondreis door Vietnam kan je ook perfect combineren met een reis door buurlanden als Laos of Cambodja. In drie of vier weken zie je dan de leukste locaties van deze drie landen, een echte aanrader. Ook het populaire Thailand is eventueel hiermee te combineren.

Rondreizen voor backpackers

Er zijn genoeg reizigers die graag willen backpacken in Azië, maar het niet helemaal aandurven om alleen op stap te gaan en/of geen zin hebben om alles zelf te regelen voor hun reis. Er zijn tegenwoordig gelukkig ook voor deze doelgroep leuke opties. Oak Travel biedt rondreizen aan speciaal gericht op deze reizigers die de backpack ervaring aanspreekt. Je reist in een internationale, jonge groep en de rondreizen zijn veel goedkoper dan de andere tours van Nederlandse reisorganisaties. Ze hebben ook een aantal leuke rondreizen voor backpackers naar Vietnam in hun aanbod.

Rondreis Vietnam boeken

Je kunt een rondreis Vietnam in principe bij alle grote reisbureaus boeken. Alle grotere, bekende organisaties bieden wel meerdere reizen aan. Veel hebben ook rondreizen die Vietnam combineren met landen als Cambodja, Laos of Thailand. Onderstaande websites zijn onze favorieten:

Oak Travel
Riksja Vietnam