Van Mui Ne naar Dalat

Van Mui Ne naar Dalat

Mui Ne is een rustige Vietnamese kustplaats waar je goed kunt kitesurfen en kunt genieten van zandduinen. Mui Ne is perfect te combineren met outdoorparadijs Dalat, want deze steden liggen slechts 150 kilometer bij elkaar vandaan. Er gaat geen trein, dus je zult gebruik moeten maken van de bus.

Zo reis je van Mui Ne naar Dalat:

1) Bus

Per dag gaan meerdere bussen van de vervoerders The Sinh Tourist en Hanh Café van Mui Ne naar Dalat. Voor een kaartje betaal je bij Hanh Café 5 euro en daarmee is dit de goedkoopste optie. Dagelijks vertrekken om 7:00 en 12:00 uur bussen vanaf hun kantoor aan 117 Nguyen Dinh Chieu, iets buiten het centrum van de stad. The Sinh Tourist rijdt ook 2 keer per dag met een bus vanaf hun kantoor aan 144 Nguyen Dinh Chieu, dicht bij Hanh Café. De kaartjes kosten bij The Sinh Tourist 7 euro en de reis duurt 4 uur, ten opzichte van 4 uur en 30 minuten met Hanh Café. Met beide vervoerders word je in het centrum van Dalat afgezet.

Kaartje kopen: Je kunt je kaartje kopen in het kantoor van de vervoerders of online via 12Go.Asia.


2) Taxi

Mocht je om wat voor reden dan ook niet met de bus naar Dalat willen reizen is privévervoer nog een optie. In Mui Ne regel je dan een chauffeur die je naar Dalat wilt brengen. Dit is vaak sneller dan de bus, maar je bent wel veel meer geld kwijt. Het scheelt wel als je de kosten met meerdere mensen kunt delen, maar je bent hoe dan ook duurder uit. We raden aan de bus te nemen.

Kaartje kopen: Regel dit ter plekke of online via 12Go.Asia.


Meer over deze bestemmingen:

Wees sociaal