Van Hué naar Da Nang

Van Hué naar Da Nang

In het midden van Vietnam zijn enkele interessante bestemmingen te vinden, waaronder de stad Hué met zijn prachtige keizerlijke graftombes en de elegante Imperial City. Zo’n 100 kilometer ten zuiden van Hué vind je Da Nang, waar je onder meer kunt ontspannen aan de stranden. Als je deze steden wil combineren, kun je hier onze reistips lezen.

Zo reis je van Hué naar Da Nang:

1) Bus

Omdat dit een populaire route is, rijden er veel bussen en kun je tegen een aantrekkelijke prijs de reis naar Da Nang maken. Afhankelijk van de vervoerder betaal je voor een kaartje 2 tot 3 euro, en voor dit geld word je zelfs opgehaald bij je hostel. Je arriveert in Da Nang Bus Station, dat behoorlijk centraal gelegen is.

Kaartje kopen: Regel een kaartje via je hostel, via een van de vele reiskantoren in Hué of online op 12Go.Asia.


2) Trein

Treintickets zijn op dit traject spotgoedkoop en bovendien is reizen per spoor een comfortabele manier om de Vietnamese landschappen te bekijken. Per dag rijden er 7 treinen op deze route en de ticketprijs varieert van 2,00 euro voor een eenvoudige zitplaats tot 5 euro voor een luxueuze slaapplaats. Zo kun je voor een klein bedrag van onder meer de mooie Hai Van Pas genieten, en sta je binnen 2 uur en 30 minuten in Da Nang.

Kaartje kopen: Koop je kaartje op het station van Hue of bekijk de opties op de website 12Go.Asia.


Meer over deze bestemmingen:

Wees sociaal