Van Dalat naar Mui Ne

Van Dalat naar Mui Ne

Vanuit de charmante koloniale stad Dalat reis je eenvoudig naar andere bestemmingen in Zuid-Vietnam. Zo bereik je bijvoorbeeld eenvoudig de kustplaats Mui Ne, die slechts 150 kilometer verderop ligt en een paradijs is voor kitesurfers. Je kunt voor je reis tussen Dalat en Mui Ne reizen met de bus of een comfortabele taxi.

Zo reis je van Dalat naar Mui Ne:

1) Bus

Vooral als je alleen of als koppel reist, heeft de bus onze voorkeur boven de taxi. Hahn Cafe en The Sinh Tourist zijn de bekendste vervoerders in Vietnam en zij rijden 2 keer per dag van Dalat naar Mui Ne, om 7:30 en 13:00 uur. Een ticket kost je omgerekend 5 tot 6 euro. Je wordt wel afgezet in het gebied met resorts, zo’n 10 kilometer buiten het stadscentrum. Als je niet in de buurt van het strand verblijft, zul je dus nog een taxi moeten nemen naar het hart van Mui Ne.

Kaartje kopen: Bij het kantoor van de vervoerders schaf je eenvoudig je ticket aan.


2) Taxi

Als je meer comfort wil en met meerdere personen reist, is de taxi een goed alternatief. Reken wel op 80 euro voor een personenauto voor 4 passagiers, waardoor je per persoon wel aanzienlijk meer geld kwijt bent dan wanneer je voor de bus kiest. De reis verloopt echter wel sneller, meer comfortabel en je wordt bovendien exact naar je eindbestemming gebracht.

Kaartje kopen: Je kunt via je accommodatie een chauffeur regelen of een taxi boeken op 12Go.Asia.


Meer over deze bestemmingen:

Wees sociaal