Van Dalat naar Hoi An

Van Dalat naar Hoi An

Wanneer je tijdens je trip door Vietnam Dalat en Hoi An combineert, kun je genieten van avontuurlijke activiteiten in de natuur en tegelijkertijd de historie en architectuur van Vietnam. Voor deze route van 650 kilometer kun je gebruikmaken van de bus of het vliegtuig. Wij geven je tips voor je reis.

Zo reis je van Dalat naar Hoi An:

1) Bus

De busrit is lang, maar je bespaart er toch een hoop geld mee. Hanh Café organiseert vanaf hun kantoor in het centrum van Dalat 2 keer per dag deze busrit, om 7:30 en 13:00 uur. Je betaalt slechts 13 euro voor een enkele reis naar Hoi An, waar je minstens 15 uur na vertrek aankomt.

Kaartje kopen: Via de website van Hanh Café of in hun kantoor kun je gemakkelijk je kaartjes regelen.


2) Vliegtuig en bus

Als je de nodige tijd wil besparen, kun je je reis ook afleggen per vliegtuig. Vietnam Airlines vliegt dagelijks 1 keer rechtstreeks vanaf de luchthaven van Dalat naar Danang, dat op 25 kilometer afstand van Hoi An ligt. De ticketprijs begint bij 40 euro en de vlucht duurt 1 uur en 20 minuten. De goedkoopste manier om van het vliegveld van Danang naar Hoi An te reizen is per shuttlebus van Hoi An Express. Je wordt opgepikt bij de terminal in Danang en voor 5 euro afgezet bij je verblijfplaats in Hoi An.

Kaartje kopen: Bekijk onze tips op onze vliegtickets Vietnam pagina.


Meer over deze bestemmingen:

Wees sociaal