Visum Japan

Visum Japan

Over het visum Japan kunnen we kort zijn. Je hebt het niet nodig. Bij aankomst in Japan heb je alleen een geldig paspoort nodig, verder niks. Je krijgt een stempel in je paspoort en daarmee een visum voor 90 dagen. In tegenstelling tot bijna elk ander land in de wereld hoeft je paspoort zelfs niet zes maanden na vertrek geldig te zijn. Zolang het maar geldig is bij aankomst.

Visum Japan verlengen

Als je langer dan 90 dagen in Japan wilt verblijven heb je twee opties. Je kunt een immigratiekantoor in Japan bezoeken, om daar een verlenging van nogmaals 90 dagen te krijgen. Je kunt er ook voor kiezen om Japan kort te verlaten. Als je terugkeert in Japan krijg je een nieuw visum van 90 dagen.

Wees sociaal