Vliegtickets Japan

Vliegtickets Japan

Als je dit eiland wilt bezoeken zul je vliegtickets Japan moeten boeken. Tenzij je moeilijke omwegen gaat maken met de boot is een vlucht noodzakelijk. Japan is een modern land, met uitstekende transport mogelijkheden. Ook op de vliegvelden in Japan kom je dit overal tegen. Alles gaat netjes, is goed geregeld en bijna altijd op tijd.

Waar naar toe vliegen?

De hoofdstad Tokyo is de meest logische keuze om naar toe te vliegen. Allereerst wil je deze stad natuurlijk tijdens je verblijf in Japan bezoeken, maar er gaan ook verre weg de meeste vluchten heen. Goedkope vliegtickets Japan vind je dan ook het makkelijkst als je naar Tokyo vliegt. Vergelijk zowel het vliegveld Haneda als het vliegveld Narita. Als je vanuit Nederland naar Japan vliegt is de kans groot dat je op het vliegveld Narita aankomt. Ook het vliegveld van Osaka ontvangt veel internationale vluchten.

Vliegtickets Japan boeken

Vliegtickets Japan boek je het goedkoopst bij één van de vliegticket vergelijk sites die in Nederland actief zijn. Cheaptickets.nl is onze favoriet en biedt naast goede prijzen ook een uitstekende service.

De beste websites

Op onderstaande websites kun je het beste de vliegtickets naar Japan kopen:

Cheaptickets.nl
TIX.nl
WTC.nl

Binnenlandse vluchten Japan

Ondanks de hogesnelheidstreinen in Japan wordt er toch veel binnen het land gevlogen. De prijzen zijn vaak erg gunstig en zeker als je de wat moeilijk bereikbare gedeeltes van het land wilt bezoeken is een binnenlandse vlucht Japan zeker aan te raden. Naast de vliegvelden in Tokyo zijn de vliegvelden van onder andere Sapporo, Fukuoka, Naha en Nagoya erg druk. Vliegtickets voor deze vluchten zijn ook bij Cheaptickets.nl goed te vinden en gelijk te boeken.

Wees sociaal