Rondreis Japan

Rondreis Japan

Japan is een van onze favoriete landen in heel Azie maar een echt backpack land is het niet. De prijzen zijn niet zo laag als veel backpackers willen maar belangrijker is dat de backpack cultuur waar veel mensen voor komen er niet of nauwelijks aanwezig is. Het moderne land kent een uitstekende infrastructuur dat in een groot tempo voortgaat, terwijl veel backpackers het juist wel leuk vinden lekker rustig aan te doen. Een rondreis Japan is daarentegen wel perfect geschikt om het land te bezoeken. In een paar weken bezoek je de absolute hoogtepunten van het land. Met de snelle, comfortabele treinen reis je door Japan en zul je het land snel beter leren kennen.

Hoogtepunten rondreis Japan

In onze ogen heeft Japan een grote variëteit aan hoogtepunten te bieden aan toeristen. De hoofdstad Tokyo is naast een moderne stad met veel activiteiten en bezienswaardigheden ook de grootste metropool in de wereld. Meer bezienswaardigheden en cultuur vind je in Kyoto, waar je de traditionele geisha’s kunt terugvinden. Uiteraard is Japan ook het land van de verse vis, een bezoek is niet compleet zonder dat je heerlijke sushi hebt gegeten. Natuurliefhebbers kunnen hier ook goed terecht. Het bergachtige landschap zorgt voor mooie plaatjes, net zoals de sakura bomen met de roze bladeren.

Rondreis Japan boeken

Een rondreis Japan wordt niet zo vaak geboekt als een reis naar Thailand of de Verenigde Staten. Toch hebben de meeste aanbieders wel één of meerdere rondreizen naar Japan in hun aanbod. Deze reizen zijn vaak twee of drie weken lang en brengen je langs de meeste hoogtepunten van het land. Afstanden tussen de verschillende locaties worden voornamelijk met de trein afgelegd, een snelle en leuke manier van reizen. Zowel Sawadee als Koningaap bieden een groepsrondreis Japan aan van rond de drie weken. Bij Shoestring kan je terecht voor een rondreis van vijftien dagen. Bekijk de verschillende websites en vergelijk hun aanbod om tot de beste keuze voor jezelf te komen.