Accommodaties Japan

Accommodaties Japan

Accommodaties in Japan verschillen van goed betaalbare hostels tot luxe vijf sterren hotels. Hoewel Japan een stuk duurder is dan landen in bijvoorbeeld Zuidoost-Azië kan je in verschillende hostels toch redelijk goedkoop terecht. Waar we voor de meeste landen aanraden ter plekke zoeken naar een kamer kan je in Japan beter van te voren een kamer reserveren. Zonder iets geregeld te hebben kan het er lastig zijn iets te vinden zeker omdat er niet heel veel hostels zijn en ze snel vol kunnen zitten. Japanners spreken over het algemeen ook minder goed Engels dan dat je zou verwachten. Hoewel dit steeds beter wordt zijn er in veel accommodaties Japan nog medewerkers die nauwelijks een woord Engels praten.

Hostels Japan

Zoals gezegd kan je deze beter van te voren al boeken. Gelukkig is Japan een van de meest ontwikkelde landen ter wereld en is ook een simpele kamer online boeken mogelijk. Op Trivago zijn steeds meer hostels in Japan terug te vinden. Voor alle hostels staan bovendien duidelijk aangegeven over welke faciliteiten ze beschikken en ook de algemene beschrijving van het hotel kan je helpen bij het kiezen van een hostel. Ook heeft elk hostel een review cijfer wat je wat extra zekerheid geeft over de kwaliteit.

Hotels Japan

Een simpel hotel hoeft niet zo veel te kosten als je bij Japan wellicht zou denken. Een kamer voor minder dan 50 euro is met een beetje zoeken zo te vinden. Natuurlijk kan je ook wat voor meer luxe uitstekend terecht in Japan. Voor de echte backpacker misschien wat te prijzig maar soms is wat extra luxe natuurlijk wel lekker. Trivago vergelijkt alle hotelaanbieders. Hierdoor heb je het breedste aanbod van hotels in Japan. Bovendien weet je hierdoor zeker dat je ook altijd de goedkoopste prijs betaalt voor je overnachting in Japan.

Wees sociaal

Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0