Vrijwilligerswerk China

Vrijwilligerswerk China

China is een ontzettend interessant land met een zeer oude en rijke geschiedenis. Tegenwoordig is het één van de snelst groeiende economieën ter wereld en heeft bovendien het grootste inwonersaantal ter wereld. Als je meer te weten wilt komen over dit land is het doen van vrijwilligerswerk China een uitstekende optie. Naast een interessante cultuur is er ook veel te zien in het land. Het plein van de Hemelse vrede is een grote trekpleister in Beijing, de hoofdstad van China en moet dus zeker bezocht worden. Even buiten de stad ligt de Chinese muur. De Chinese muur moet ieder mens een keer gezien hebben in z’n leven. Ook de diversiteit van China is indrukwekkend om te zien. Het land heeft namelijk een sterk variërend landschap met een prachtige natuur. Een bezoek aan China kan gezien worden als een echte uitdaging en is dus erg geschikt voor avontuurlijke personen.

De mogelijkheden

Avontuurlijk vrijwilligerswerk past perfect bij personen die van een uitdaging houden. Er zijn unieke programma’s op vier verschillende locaties. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in Zhangjiang een cultuurweek te volgen, in Yangshuo kun je verschillende outdoor activiteiten doen, in Sichuan kun je mee helpen aan een weeshuis project en in Chengdu is het mogelijk om mee te helpen aan een pandaproject. Voor diegene die meer geïnteresseerd is in de roerige, maar absoluut unieke geschiedenis van China is vrijwilligerswerk een interessante optie. Je zult versteld staan van wat de Chinese bevolking je hierover kan leren. Vrijwilligerswerk China biedt de unieke kans om te werken en te leven met de plaatselijke bevolking. Je kunt werken in een weeshuis, Engelse lessen geven, helpen bij een Panda project en nog veel meer!

Vrijwilligerswerk in China

Vrijwilligerswerk China doen

Heb jij interesse in intensief of avontuurlijk vrijwilligerswerk in het indrukwekkende China? Bezoek dan de website van Travel Active en stel je eigen reis samen. Het is namelijk mogelijk om je voornamelijk te focussen op vrijwilligerswerk, maar het kan ook zijn dat je de Chinese cultuur beter wilt leren kennen.