Rondreis China

Rondreis China

China is zeker niet het makkelijkste land om te gaan backpacken. Engels wordt nauwelijks gesproken en over het algemeen is de lokale bevolking niet echt behulpzaam tegenover de zoekende rugzak toerist. Als je een rondreis China maakt heb je hier minder last van. Het reisbureau waarbij je de rondreis boekt regelt alles voor je en zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over het verloop van je reis. Toch zie je tijdens een rondreis wel de hoogtepunten van China. Doordat er tientallen verschillende rondreizen China zijn kan jij bovendien zelf kiezen waar je allemaal heen wilt en hoelang je weg wilt blijven.

Mogelijkheden rondreis China

Bijna elke, langere, rondreis China doet wel echte hoogtepunten als Beijing, de Chinese Muur en het Terracotta Leger in Xi’an aan. Ook andere grote Chinese steden als Hong Kong en Shanghai worden niet vaak overgeslagen. Tevens populair tijdens een reis is een stop in Chengdu waar je de panda’s kunt bekijken, net zoals Hangzhou met haar romantische meer. Of je al deze bezienswaardigheden gaat bezoeken of alleen enkele hoogtepunten is aan jou. Keuzes heb je in ieder geval genoeg. Bij elke keuze zul je hoe dan ook veel van de fascinerende en lange geschiedenis van China leren. Net zoals je de rijke cultuur van het land leert te begrijpen.

Rondreis China boeken

Zoals gezegd heb je dus tientallen keuzes bij het kiezen van een rondreis China. Alle grote Nederlandse reisbureaus bieden deze reizen wel aan. Tenzij je een voorkeur voor een bepaald reisbureau hebt kan je dus het aanbod van de verschillende bureaus vergelijken. Uit de ervaringen die wij hebben en de feedback die wij hebben gehoord kunnen we de volgende sites aanbieden om een rondreis door China te boeken:

Riksja China