Inentingen China

Inentingen China

Zorg dat je voor je vertrek naar China de juiste vaccinaties hebt. Met een aantal inentingen China ben je veroorzaakt tegen de meest voorkomende ziektes. Dit helpt je niet alleen tijdens je verblijf in China maar voor de meeste andere landen in Azië heb je dezelfde inentingen nodig. Welke je precies nodig hebt is vooral afhankelijk welke regio’s van het land je bezoekt en hoelang je er verblijft.

Verplichte vaccinaties China

Alleen als je in zeven dagen voor je vertrek in een gele koorts land bent geweest heb je hier verplicht een vaccinatie tegen nodig. Gele koorts komt alleen in voor in gedeeltes van Afrika en Zuid-Amerika. Deze regel geldt overigens niet voor Hong Kong en Macau, daarvoor is de inenting niet verplicht.

Inentingen China

De onderstaande inentingen worden sterk aanbevolen als je naar China reist:

  • DTP (Difterie, Tetanus en Polio)
  • Hepatitis A

Als je nog langer in het land blijft worden nog een aantal inentingen China aangeraden. Vaccinaties tegen buiktyfus, hepatitis B, rabiës en tuberculose zijn bij meerdere maanden in China nodig. In uitzonderlijke gevallen, afhankelijk waar je heen gaat en hoe lang, doe je er verstandig aan om ook een inenting tegen Japanse encefalitis te nemen.

Malaria

In sommige gedeeltes van China komt malaria voor. Voor de meeste reizigers die backpacken in China zal dit niet een zorg zijn. Maar als je de grote steden uit wilt en de grote toeristische plekken wilt vermijden kan dit wellicht wel een probleem worden. Vraag bij het zetten van je inentingen ook even na of dit voor jou van toepassing is.

Waar je inentingen China laten zetten?

De beste optie om je inentingen te laten zetten is onze ogen Thuisvaccinatie.nl. Zij hebben een netwerk van erkende artsen die bij je thuis of op je werk langskomen om je te vaccineren. Je hoeft hier bovendien geen vrije dag voor te nemen, ook in de avond of in het weekend kan je worden geholpen. Je zou verwachten dat dit veel extra geld kost maar je bent ongeveer voor dezelfde prijs klaar als bij de concurrentie! Ze zijn bovendien gespecialiseerd in reisvaccinaties dus ook voor vragen over jouw specifiek reis kun je bij ze terecht, zo kan je dus met een gerust hart op reis. Lees hier meer over de werkwijze van Thuisvaccinatie.nl.

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl:

Vaccinaties en advies aan huis
Ook ‘s avonds en in het weekend
Geheel of gedeeltelijk vergoed
Vaccinaties door gekwalificeerde medici
Meer dan 20.000 klanten

Thuisvaccinatie