Vliegtickets Hong Kong

Vliegtickets Hong Kong

Als je eerst China bezoekt kun je over land naar Hong Kong reizen. Dit is steeds gemakkelijker te doen. Als je het vaste land van China niet bezoekt zul je wel naar Hong Kong moeten vliegen. Dit is zeker niet lastig, want Hong Kong beschikt over een van de grootste vliegvelden ter wereld. Het vliegveld ontvangt directe vluchten vanuit de meeste grote vliegvelden in Azië. Daarnaast zijn er ook directe verbindingen met veel steden in Europa en Noord-Amerika.

De mogelijkheden

Er zijn ontzettend veel airlines actief in het vliegveld van Hong Kong. Hier zitten ook de nodige lowcost airlines bij. Hierdoor is het goedkoop om tussen Hong Kong en landen als Maleisië, Thailand, Japan, Cambodja en Vietnam te vliegen. Hierdoor is het ook goed te doen om je reis door Azië in Hong Kong te beginnen, om vervolgens door te vliegen naar een ander land in Azië.

Uiteraard zijn er goede verbindingen met het vaste land van China en Taiwan. Er zijn goedkope vluchten vanaf de meeste steden in China naar Hong Kong. Een goede optie om je reis door China af te sluiten. Let op dat je visum van China vervalt als je Hong Kong binnentreedt.

Hieronder vind je een overzicht van de aanwezige airlines met de meest interessante verbindingen voor backpackers.

Vliegveld Belangrijke airlines
Hong Kong International Airport KLM, Cathay Pacific, Hong Kong Airlines, Emirates, Aeroflot, Turkish Airlines & AirAsia

Geld besparen

Er is maar één vliegveld in Hong Kong, dus je hebt geen keuzes wat betreft de luchthaven waar je naartoe vliegt. Wel kun je de vliegvelden vanaf waar je naar Hong Kong toe vliegt vergelijken. Het kan veel geld schelen om van een ander vliegveld te vertrekken. Vergelijk deze verschillende mogelijkheden dus goed.

Vergelijk daarnaast ook de data waarop je wilt vliegen. Enkele dagen eerder of later vliegen kan veel geld schelen.

Vliegtickets Hong Kong kopen

Op onderstaande websites kun je het beste de vliegtickets naar Hong Kong kopen:

Cheaptickets.nl
TIX.nl