Visum Maleisië

Visum Maleisië

Het verkrijgen van een visum voor Maleisië is gemakkelijk als je een Nederlands paspoort hebt. Als je per vliegtuig Maleisië binnenkomt, krijg je in het vliegtuig een visumformulier dat je kunt invullen. Eenmaal geland krijg je van de douane een visum voor 90 dagen. Dit visum is gratis en verlengbaar. Naast deze stempel in je paspoort krijg je ook een departure card. Bewaar deze goed, want deze heb je nodig als je vertrekt uit Maleisië. Zorg wel dat, net zoals voor alle andere landen tijdens je reis, je paspoort nog minimaal zes maanden geldig is als je het land verlaat.

Overige nationaliteiten

Heb je niet de Nederlandse nationaliteit? Kijk dan even op visum.nl of je met jouw nationaliteit een visum voor Maleisië nodig hebt. Mocht je dit wel nodig hebben, lees je er ook informatie over de aanvraag ervan.

Visum Maleisië via land

Als je Maleisië via land binnenkomt, is het verkrijgen van een visum ook geen probleem. Zowel de grensovergangen met Singapore als met Brunei zijn super geregeld en binnen no time ben je het land binnen. Op de grensovergang met Thailand kan het soms iets langer duren, maar ook hier kom je gemakkelijk Maleisië binnen.

Reisgids Maleisië

Wees sociaal