Vliegtickets Maleisië

Vliegtickets Maleisië

Het vliegveld van Kuala Lumpur staat momenteel in de top 30 van de drukste vliegvelden in de wereld. Bij het aanschaffen van vliegtickets Maleisië zul je dan ook zien dat de meeste vluchten naar of via de hoofdstad gaan. Ook met Nederland zijn er goede verbindingen. KLM heeft rechtstreekse verbindingen tussen Amsterdam en Kuala Lumpur.

AirAsia

Dé lowcost airline van Azië verdient wat extra aandacht met betrekking tot vliegtickets Maleisië. De airline is namelijk opgericht in Maleisië en heeft vandaag de dag nog haar hoofdkantoor in Kuala Lumpur. Zowel vanaf hier als van de andere steden in het land bieden zij dan ook ontzettend veel vluchten aan. Vanaf Kuala Lumpur alleen al zijn onder andere deze locaties te bereiken: Bangkok, Bali, Chiang Mai, Ho Chi Minh City, Hong Kong, Jakarta, Langkawi, Phnom Penh, Phuket, Siem Reap, Singapore, Vientiane en Yogyakarta. Vliegtickets hiervoor kosten vaak maar enkele tientjes. Dit maakt Kuala Lumpur een perfecte stad om op te vliegen en vervolgens je reis vanaf voort te zetten.

Hieronder vind je een overzicht van de internationale vliegvelden van Maleisië, inclusief de airlines met de meest interessante verbindingen voor backpackers.

Vliegveld Stad Belangrijke airlines
Kuala Lumpur International Airport Kuala Lumpur KLM, Malaysia Airlines, AirAsia, Emirates, Turkish Airlines, Thai Airways & Vietnam Airlines
Kota Kinabalu International Airport Kota Kinabalu Malaysia Airlines, AirAsia & Malindo Air
Penang International Airport Penang Malaysia Airlines, AirAsia, Malindo Air, Firefly & Thai Smile
Kuching International Airport Kuching Malaysia Airlines, AirAsia & Malindo Air
Senai International Airport Johor Bahru Malaysia Airlines, AirAsia & Malindo Air
Langkawi International Airport Langkawi Malaysia Airlines, AirAsia, Malindo Air & Firefly

Vliegtickets Maleisië boeken

We raden aan om een aantal Nederlandse aanbieders te vergelijken. Door deals met airlines hebben zij regelmatig goedkopere prijzen. Onze favoriet is Cheaptickets.nl.

De beste websites

Op onderstaande websites kun je het beste de vliegtickets naar Maleisië kopen:

Cheaptickets.nl
WTC.nl
TIX.nl

Binnenlandse vluchten Maleisië

Zoals gezegd gaan er vanaf Kuala Lumpur dagelijks vele vluchten naar het buitenland, maar zeker ook naar andere bestemmingen in Maleisië. Zo kan er onder meer op de volgende locaties gevlogen worden: Kota Kinabalu, Penang, Kuching, Miri, Langkawi, Johor Bahru en Sibu. Ook vliegtickets voor deze vluchten boek je het best bij Cheaptickets.nl.

Wees sociaal