Rondreis Maleisië

Rondreis Maleisië

Naast het maken van een backpack reis is ook een rondreis Maleisië een goede manier om het land te ontdekken. Het is een ontwikkeld land met veel variaties. Zo zijn er vele groene jungles en regenwouden, theevelden zover je kunt kijken en ook een geweldige en vriendelijke bevolking, die vissen op de witte stranden. De hoofdstad Kuala Lumpur is een geweldige stad om je rondreis te beginnen, bezoek vanuit hier leuke eilanden zoals Langkawi. Alleen al op het eiland Borneo kan je makkelijk een paar weken rondreizen, meerdere reisbureaus bieden dan ook een aparte rondreis Borneo aan.

Lekker zelf rondreizen?

Natuurlijk zijn er volop groep rondreizen. Er zijn echter ook rondreizen waar je lekker op je eigen gemak door Maleisië kunt reizen en trekken. Je kunt dan zelf bepalen waar je wat langer of juist wat korter zou willen blijven. Ook kun je dan afgestemd op je budget ergens overnachten in een budget hotel of juist een super de luxe hotel. In het hoogseizoen en rond de kerstdagen gaan de meeste mensen naar Maleisië. Rond die tijd zitten de meeste groepsrondreizen Maleisië een stuk sneller vol.

Wat kun je allemaal gaan doen in Maleisië?

Je kunt kiezen om naar de stranden of eilandjes te gaan. Zowel rond het ‘vaste land’ van Maleisië als op Borneo zijn meerdere tropische eilanden te vinden, waarvan sommige ook worden bezocht tijdens een rondreis Maleisië. Wij raden sowieso een bezoek aan Kuala Lumpur aan, waar je een paar mooi bezienswaardigheden kunt vinden. De schitterende natuur op Borneo is misschien wel hoogtepunt van je rondreis, sla dit zeker niet over.

Waar je rondreis Maleisië boeken?

Je hebt veel keuzes bij het boeken van een rondreis Maleisië. De kosten vallen ook goed mee, een rondreis is er al vanaf duizend euro. Het is echter afhankelijk van hoe lang en waar je precies naartoe wilt gaan. Het voordeel van een rondreis is toch wel, dat alles is georganiseerd. Je hoeft niet zelf je vervoer te regelen en je hoeft ook niet zelf op zoek te gaan naar de mooiste plekjes. Aan de hand van onze ervaringen kunnen wij de volgende reisbureaus aanbevelen:

Riksja Maleisië