Vrijwilligerswerk Maleisië

Vrijwilligerswerk Maleisië

Maleisië is één van de mooiste landen ter wereld. De veelzijdigheid van het land zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Er zijn veel verschillende culturen en de bevolking is erg vriendelijk en gastvrij. De stranden zien er schitterend uit en de dieren leven met elkaar in harmonie. Ondanks dat dit nog “ouderwets” klinkt is de infrastructuur perfect en het land is erg veilig. Met name het gedeelte Borneo is schitterend. De natuurgebieden die je hier vindt zijn de mooiste van Azië en zeer de moeite waard om te bekijken. Een van de leukste manieren om al dit moois beter leren te kennen is door het doen van vrijwilligerswerk Maleisië. Hiermee leer je op een intensieve manier de cultuur beter kennen. Dit terwijl je ook ontzettend veel mee krijgt van het prachtige landschap.

De mogelijkheden

Hou jij van een uitdaging en ben je avontuurlijk aangelegd? Dan is avontuurlijk vrijwilligerswerk Maleisië op Borneo echt iets voor jou! Naast de vele activiteiten die je zult gaan doen, zoals snorkelen, relaxen op de mooie witte stranden en een duikcursus staat vrijwilligerswerk centraal. Samen met een aantal andere vrijwilligers zul je helpen met het bouwen van nieuwe scholen en kinderdagverblijven. Daarnaast is het mogelijk om les te geven aan kinderen uit het dorp en sport activiteiten te organiseren. Los van het programma, zijn er nog een aantal activiteiten die je extra kunt boeken. Zo kun je bijvoorbeeld een tweedaagse beklimming van de Mount Kinabalu doen of een trektocht door de jungle. Travel Active biedt de mogelijkheid om aan een één maand programma of een twee maand programma deel te nemen. De keuze is aan jou!

Vrijwilligerswerk in Maleisië

Vrijwilligerswerk Maleisië doen

Heb jij interesse in dit uitdagende avontuur of wil je meer informatie? Bezoek dan de website van Travel Active en bekijk wat Maleisië jou allemaal nog meer te bieden heeft!