Rondreis Sri Lanka

Rondreis Sri Lanka

Sri Lanka is een van onze favoriete landen in Azië. Naast goed backpacken kan je hier ook een mooie rondreis maken. Als je liever op deze manier een reis wilt maken is dat ook een goede mogelijkheid. Sri Lanka ontvangt jaarlijks steeds meer toeristen. Na een onrustige recente geschiedenis is het de laatste jaren volledig veilig en is het land in opkomst. Je kunt er op eigen houtje heen vliegen een reis maken maar een rondreis Sri Lanka is dus ook een goede optie.

De hoogtepunten

Er zijn ontzettend veel locaties in Sri Lanka die de moeite waard zijn. Voor iedereen is er wel wat leuks te zien en te doen. Je begint je reis waarschijnlijk in de hoofdstad Colombo, wat zeker niet het hoogtepunt van je rondreis Sri Lanka is. De hoogtepunten kan je zowel op het strand vinden, als in de mooie natuur en in de interessante cultuur. Veel bezienswaardigheden vind je richting het noorden van het land. Sigiriya is onze favoriet, sla deze niet over tijdens je rondreis. Zowel aan de oostkust als aan de zuidkust van Sri Lanka liggen een aantal mooie stranden. Probeer hier zeker minimaal een van te bezoeken. In het zuiden en het centrum van het land vind je de mooiste natuur. Kandy is een ontzettend leuke stad en het bergdorpje Ella is ook prachtig.

De mogelijkheden

Genoeg leuke bestemmingen in Sri Lanka dus. Het wordt lastig om deze allemaal tijdens een enkele rondreis door Sri Lanka te bezoeken. Tenzij je echt een paar weken wegblijft. Veel rondreizen focussen zich op een bepaalde regio in het land. Bedenk welke hoogtepunten jij wilt zien en in welke regio deze liggen. Bekijk vervolgens welke rondreis in Sri Lanka hier het beste bij past!

Een rondreis Sri Lanka boeken

Gebruik voor het boeken van je rondreis Sri Lanka een van onderstaande sites. Dit zijn onze favorieten voor het boeken van een reis door fascinerende land.

Singha Reizen