Overnachten Myanmar

Overnachten Myanmar

Als backpacker een leuke kamer vinden in Myanmar is lang niet zo makkelijk als in buurland Thailand of andere landen in Zuidoost-Azië. Er zijn zeker wel hostels en hotels te vinden maar omdat het aantal toeristen in Myanmar snel stijgt is dit aanbod vaak niet genoeg. Als je al een redelijk vaste planning hebt met bestemmingen die je wilt bezoeken en de datum doe je er daardoor verstandig aan van te voren alvast een kamer te reserveren. Zeker voor je eerste nacht in Myanmar of in een nieuwe stad is dit handig.

Hotels en hostels

Er zijn niet zoveel guesthouses te vinden in Myanmar, je zult het als reiziger op een klein budget voornamelijk bij hostels en de goedkopere hotels moeten houden. De kamers in deze hostels en hotels zijn overigens vrij simpel. Als je een goed bed hebt, het er fris ruikt en je een raam met redelijk uitzicht hebt kan je al tevreden zijn.

Overnachten Myanmar

Kosten overnachten Myanmar

Een overnachting in Myanmar was tot een aantal jaar geleden nog spotgoedkoop. De sterk stijgende koers en het beperkte aanbod van kamers hebben de prijzen echter flink omhoog gedreven. Echt duur is het overigens nog niet. Gemiddeld moet je voor € 10 per kamer wel wat kunnen vinden. Reken op een paar euro extra als je wat meer kieskeurig bent.

Prijzen vergelijken en je kamer reserveren

Op Trivago worden alle aanbieders van accommodaties in Myanmar vergeleken. Zo kun je gemakkelijk al het aanbod bekijken en de prijzen vergelijken. Hierdoor ben je er zeker van dat je een kamer vindt die past bij jouw wensen en je er ook niet te veel voor betaalt.

Wees sociaal

Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0