Inentingen Myanmar

Inentingen Myanmar

Als je gaat backpacken in Myanmar is het verstandig om een aantal inentingen te laten zetten. Dit is niet verplicht, maar wordt wel ten strengste aangeraden. De vaccinaties die je nodig hebt voor Myanmar zijn vaak dezelfde als de vaccinaties voor andere landen in de regio. Voor Thailand bijvoorbeeld geldt ongeveer hetzelfde advies. De inentingen die je nodig hebt voor Myanmar zijn vooral afhankelijk van hoe lang je het land – en andere landen in Azië – wilt bezoeken.

Verplichte vaccinaties Myanmar

De enige verplichte vaccinatie die je nodig hebt voor Myanmar is die voor gele koorts. Deze heb je echter alleen nodig als je uit een land komt waar gele koorts voorkomt. Nederland valt hier niet onder en ook geen ander land in Azië. Wel komt dit in sommige landen in Afrika en Zuid-Amerika voor.

Inentingen Myanmar

Deze inentingen worden altijd aangeraden als je Myanmar bezoekt.

  • DTP (Difterie, Tetanus en Polio)
  • Hepatitis A

Als je langer dan drie maanden in Myanmar of in heel Azië blijft worden ook inentingen tegen buiktyfus, hepatitis B en rabiës aangeraden.

Malaria

In bepaalde regio’s van Myanmar komt malaria voor. Hier kun je geen inentingen tegen laten zetten, maar je kunt er wel pillen tegen nemen. Vraag hierna als je de inentingen laat zetten.

Waar je inentingen Thailand laten zetten?

De beste optie om je inentingen te laten zetten is onze ogen Thuisvaccinatie.nl. Zij hebben een netwerk van erkende artsen die bij je thuis of op je werk langskomen om je te vaccineren. Je hoeft hier bovendien geen vrije dag voor te nemen, ook in de avond of in het weekend kan je worden geholpen. Je zou verwachten dat dit veel extra geld kost maar je bent ongeveer voor dezelfde prijs klaar als bij de concurrentie! Ze zijn bovendien gespecialiseerd in reisvaccinaties dus ook voor vragen over jouw specifiek reis kun je bij ze terecht, zo kan je dus met een gerust hart op reis. Lees hier meer over de werkwijze van Thuisvaccinatie.nl.

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl:

Vaccinaties en advies aan huis
Ook ‘s avonds en in het weekend
Geheel of gedeeltelijk vergoed
Vaccinaties door gekwalificeerde medici
Meer dan 20.000 klanten

Thuisvaccinatie