Meenemen Cambodja

Meenemen Cambodja

Wat moe je allemaal meenemen als je gaat backpacken in Cambodja? Bekijk eerst onze algemene tips over wat je moet meenemen als je op reis naar Azië gaat. Gebruik daarbij zeker ook de inpaklijst die we hebben samengesteld.

Spullen kopen in Cambodja

In buurlanden als Thailand en Vietnam kun je bijna alles wat je nodig hebt eventueel nog ter plekke aanschaffen. In Cambodja is dit een stuk lastiger. Het is duidelijk een ontwikkelingsland, waardoor sommige spullen lastig verkrijgbaar zijn. In de grote steden als Phnom Penh en Siem Reap is dit niet echt een probleem, maar daar buiten wel.

Hygiëne

Dat Cambodja een ontwikkelingsland is zie je ook terug in de hygiëne. Neem dus wat extra handzeep mee, om je handen te ontsmetten. Zorg dat je altijd ook wat zakdoekjes of iets dergelijks mee hebt. Ook Norit is aan te raden, mocht je toch diarree krijgen.

Reisgidsen

Zorg dat je hoe dan ook een reisgids meeneemt waarin Cambodja staat. Je kunt er voor kiezen om een reisgids met meerdere landen in de regio mee te nemen of een reisgids waarin alleen Cambodja staat. Wij hebben de beste reisgidsen over Cambodja voor je op een rij gezet.

Waar je backpack kopen online?

Onze favoriete keuze voor het kopen van je backpack is Coolblue. Zij hebben een groot aanbod, zeer handige tips voor het kopen van de juiste backpack en een geweldige service. Bovendien bezorgen ze gratis en kan je altijd gratis retourneren.

Inkopen doen

Een handige website voor het kopen voor alle benodigdheden voor je backpack-reis is Backpackspullen. Naast backpacks kun je hier ook vele handige accessoires aanschaffen. Ideaal om op één site gelijk meerdere items te kopen. Gebruik de kortingscode “backpackeninazie” voor 5% korting op het gehele assortiment. Er zijn nog een beperkt aantal kortingscodes beschikbaar, dus wees er op tijd bij.

Wees sociaal