Rondreis Cambodja

Rondreis Cambodja

Een rondreis Cambodja is een ideale manier om het land te ontdekken. Uiteraard kun je er heel goed backpacken maar ook het maken van een georganiseerde rondreis is absoluut aan te raden. Cambodja heeft een aantal absolute hoogtepunten, die goed met elkaar te combineren zijn. Met het maken van één rondreis in Cambodja heb je de meeste van deze hoogtepunten wel gezien. Een ideale manier dus om het land te ontdekken.

Mogelijkheden rondreis Cambodja

De tempels van Angkor zijn hét hoogtepunt van Cambodja. De tempel Angkor Wat is de bekendste tempel van Angkor. In onze ogen terecht want het is een bijzonder indrukwekkend gebouwd. Er zijn echter nog vele andere tempels die absoluut de moeite waard zijn. Als je alleen de allermooiste tempels wilt zien ben je in een dag wel klaar. Wil je ook de minder bekende tempels bekijken? Probeer dan een rondreis te kiezen waarbij je twee tot drie dagen in Siem Reap hebt. Cambodja heeft uiteraard nog meer te bieden dan Angkor. In de buurt van Phnom Penh vindt je de indrukwekkende Killing Fields. Tijdens het verschrikkelijke regime van de Rode Khmer zijn hier tienduizenden Cambodjanen vermoord. Buiten de grote steden is in Cambodja vooral veel schitterende natuur te zien. Als je een rondreis Cambodja zul je ook hier veel van mee krijgen. Het is ook goed mogelijk om je rondreis door Cambodja te combineren met een aantal buurlanden. Cambodja heeft landgrenzen met Thailand, Laos en Vietnam. Afhankelijk van je tijd en budget is het daardoor goed mogelijk om ook een of meerdere van deze interessante buurlanden te bezoeken tijdens je rondreis.

Rondreis Cambodja boeken

Voor het boeken van je reis door dit fascinerende land is Cambodja Online onze favoriet. Bij deze Cambodja specialist kun je complete rondreizen boeken maar ook naar eigen wens zelf je reis samenstellen. Voor ieder wat wils dus! Bovendien hebben ze veel kennis in huis en zijn de prijzen er goed.

Riksja Cambodja