Inentingen Cambodja

Inentingen Cambodja

Bij je bezoek aan Cambodja dien je een aantal dingen te regelen. Een daarvan is het zorgen dat je gezond blijft op reis. Als je de juiste inentingen Cambodja laat zetten ben je al snel een stuk veiliger. Met deze vaccinaties bescherm je jezelf niet alleen tegen ziektes in Cambodja maar deze heb je ook handig in veel van de andere landen in Zuidoost-Azië, wel zo handig dus. Welke inentingen je nodig hebt is vooral afhankelijk van de duur van je reis en waar je allemaal naartoe gaat.

Verplichte vaccinaties Cambodja

Als je zeven dag voor je aankomst in Cambodja in een land bent geweest waar gele koorts voorkomt moet je hier verplicht een vaccinatie tegen hebben. Deze gele koorts komt alleen voor in gedeeltes van Afrika en Zuid-Amerika, niet in andere landen in Azië.

Inentingen Cambodja

Onderstaande vaccinaties worden aanbevolen als je reist naar Cambodja.

  • Hepatitis A
  • DTP (Difterie, Tetanus en Polio)
  • Buiktyfus

Hiervan is buiktyfus afhankelijk van de lengte van je rondreis. Als je langer dan twee weken in Cambodja of in andere landen in de regio verblijft doe je er verstandig aan je hier ook tegen te laten inenten. Dit is voor het overgrote deel van de backpackers wel van toepassing dus. Bij een verblijf van een paar maanden heb je ook een Hepatitis B nodig.

Malaria

Of je malariatabletten moet slikken is sterk afhankelijk van je reisplan. Vraag dit even na als je de inentingen laat zetten. Zorg dat je sowieso altijd DEET gebruikt om muggensteken te voorkomen.

Waar je inentingen Cambodja laten zetten?

De beste optie om je inentingen te laten zetten is onze ogen Thuisvaccinatie.nl. Zij hebben een netwerk van erkende artsen die bij je thuis of op je werk langskomen om je te vaccineren. Je hoeft hier bovendien geen vrije dag voor te nemen, ook in de avond of in het weekend kan je worden geholpen. Je zou verwachten dat dit veel extra geld kost maar je bent ongeveer voor dezelfde prijs klaar als bij de concurrentie! Ze zijn bovendien gespecialiseerd in reisvaccinaties dus ook voor vragen over jouw specifiek reis kun je bij ze terecht, zo kan je dus met een gerust hart op reis. Lees hier meer over de werkwijze van Thuisvaccinatie.nl.

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl:

Vaccinaties en advies aan huis
Ook ’s avonds en in het weekend
Geheel of gedeeltelijk vergoed
Vaccinaties door gekwalificeerde medici
Meer dan 20.000 klanten

Thuisvaccinatie